El poate fi arma secretă a ”câinilor”


Gonçalo Gregório, fost jucător al echipei Leiria din al treilea eșalon lusitan, a insuflat o energie nouă „câinilor” în partea secundă a derby-ului cu FCSB și a marcat primul gol al echipei roșu-albe de la revenirea în Liga 1. Există șanse ca el să fie titular în următoarea etapă împotriva echipei Sepsi.

Golul lui Gonçalo Gregório spre finalul derby-ului a făcut ca Dinamo să creadă că poate realiza o remontadă de la 0-2. Cu toate acestea, aceasta nu s-a întâmplat, dar „câinii” au găsit motivația de care au nevoie pentru următoarea etapă de acasă, împotriva câștigătoarei Cupei și Supercupei României,  Sepsi.

Jucătorul lusitan a intrat ca rezervă, asemenea primei etape împotriva echipei CSU Craiova (0-2), și a adus o atitudine pozitivă în atac, fiind la locul potrivit în momentul potrivit pentru a profita de greșeala lui Târnovanu, care a permis mingii să ajungă în fața lui după șutul lui Larrucea.

Deși Gonçalo mai are de recuperat fizic, antrenorul Ovidiu Burcă nu exclude posibilitatea de a-l folosi din primul minut în meciul cu Sepsi. Abdallah a fost menținut mai mult timp pe teren comparativ cu Ghezali, dar niciunul dintre ei nu a avut un impact semnificativ în faza ofensivă a echipei „câini”.

„Am ajuns unde mi-am dorit, la un club mare, acum e momentul să dau totul pentru încrederea acordată. Am văzut că este o steluță așezată lângă siglă, asta înseamnă că are cel puțin 10 campionate câștigate. Apoi, am descoperit că sunt 18 cucerite. Mai sunt două titluri până la a doua steluță de pe stemă, cred că toți dinamoviștii visează la ele.

Vreau să demonstrez tuturor, inclusiv mie, că sunt fotbalist bun. Vreau să fiu golgheterul echipei, iar lumea să mă țină minte. Cred că Dinamo este clubul care mă poate ridica și pe mine, eu vreau să răsplătesc încrederea avută în mine.”, declarat Gonçalo Gregório, atacant Dinamo

Ce a declarat Burcă după meci

„Gonçalo nu este în forma cea mai bună, are un decalaj de pregătire, e un jucător promițător pe care l-am analizat bine, e incisiv, de careu, e un jucător inteligent, de la o săptămână la alta va arăta mai bine fizic, ca adaptare la ce înseamnă România, fotbalul românesc și ce ne dorim noi de la el”, a declarat Ovidiu Burcă la finalul partidei.

Citește și:

Cum este atmosfera la hotelul lui Cristi Borcea din Olimp. Pe cine poți întâlni și ce spectacole sunt

Previous Ce a declarat Rici după meci
Next Cine va semna azi cu Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *