El este omul care va prelua Dinamo


-->
Dinamo poate fi revitalizată de un mogul media! Adrian Tomșa, omul de afaceri ardelean care deține mai multe posturi tv, poartă negocieri pentru preluarea acționariatului SC Dinamo 1948 SA.

Tomșa este acționar în cadrul EAD Interactive, firma care a cumpărat drepturile tv pentru Liga 1 până în 2024.

Negocierile sunt destul de avansate și, în caz că semnăturile vor fi așezate pe contracte, Ovidiu Burcă are șanse mari să fie alesul pentru funcția de antrenor la Dinamo.

Dinamo poate intra într-o nouă eră. PlaySport.ro a aflat că, în momentul de față, s-au purtat negocieri importante între Dorin Șerdean (acționarul majoritar al SC Dinamo 1948 SA prin firma Lotus, cu o cotă socială de 72, 8%), Răzvan Zăvăleanu (reprezentantul RTZ & Partners SPRL- administratorul judiciar al SC Dinamo 1948 SA) și un om de afaceri important din România.

Toate informațiile strânse de PlaySport.ro duc spre numele omului de afaceri Adrian Tomșa, un important jucător pe piața media din țara noastră.

Tomșa este patronul Clever Media, firma care deține mai multe posturi tv, printre care Prima Tv și pachetul Look Tv care, între timp, după o tranzacție de efect, s-a transformat în Prima Sport. Pe lângă aceste canale importante din grila TV, Clever Media deține și Agro Tv, respectiv Profit Tv.

Din informațiile PlaySport.ro în negocierile pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni ar fi implicată și firma EAD Interactive SRL, societatea care a achiziționat, în 2019, drepturile tv pentru Liga 1 până în 2024 în schimbul sumei de 28 milioane euro pentru fiecare sezon. EAD este condusă de Orlando Nicioară și Adrian Tomșa ar avea legături directe cu EAD.

Citește și:

Seceta din țară afectează tot mai multe regiuni. Apă la program

Previous Soluția pentru ca Dinamo să redevină o forță
Next Adevăratele motive ale demiterii lui Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *