El este antrenorul care va conduce Dinamo


-->
Au mai rămas trei săptămâni până la startul ligii secunde, iar Dinamo nu are încă un preşedinte. În aceste condiţii, sunt şanse mari ca sezonul să fie început sub conducerea lui Iulian Mihăescu.

Numirea unui nou preşedinte întârzie şi, cel mai probabil, antrenorul care va conduce echipa în primele etape ale sezonului va fi Iulian Mihăescu.

După plecarea lui Gică Mihali, Iulian Mihăescu a preluat sarcina de a conduce antrenamentele până la stabilirea noii conduceri de la Dinamo. Doar că procedurile sunt destul de complicate, iar timpul până la startul sezonului este din ce în ce mai redus.

Pentru înlocuirea lui Iuliu Mureşan de la echipă a fost convocată Adunarea Generală a Acţionarilor, acolo unde Dorin Şerdean, acţionarul majoritar, va avea dreptul de a alege noul administrator special, care ar putea veni cu propria variantă de antrenor.

Însă, până acolo este cale lungă şi, cel puţin până se stabilizează lucrurile, Iulian Mihăescu va conduce echipa. Contactat de FANATIK, tehnicianul este îngrijorat de situaţia în care se află echipa şi cere întăriri:

“Din păcate, nu sunt prea mulţi jucători care vor să vină la Dinamo, în această situaţie. Mă bucur că au semnat Lazăr şi Roşu, dar avem nevoie de întăriri. Va fi greu să rezistăm cu jucători care anul trecut au retrogradat în Liga a 4-a şi juniori de la Mihali.

Sper ca situaţia să se îndrepte în următoarele săptămâni. Probabil că eu voi conduce echipa la începutul sezonului dacă nu se rezolvă situaţia cu preşedintele până atunci. Dar să ştiţi că mă deranjează unele lucruri pe care le tot citesc.

Toată lumea spune că Dinamo nu are antrenor. Păi eu ce sunt aici? Peste tot citesc că nu există antrenor la Dinamo, că e haos. Noi ne pregătim, eu sunt aici, am contract şi ajut.

Dar, într-adevăr, situaţia este dificilă la nivel de lot. Dacă nu vin întăriri, va fi greu să rezistăm în această situaţie”, a spus Mihăescu pentru FANATIK.

Citește și:

Carmen Brumă, iubita lui Mircea Badea, siluetă de invidiat la 45 de ani: ”E doar începutul”

Previous Încă o plecare de la Dinamo
Next Mihai Iosif: „Viața nu știi unde te duce”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *