Ce urmează să se întâmple cu Marco Ehmann


Florin Bratu a preluat Dinamo într-un moment mai mult decât dificil. Chiar dacă clubul nu mai are probleme mari financiare și nici nu mai este în insolvență, managementul prost din ultima vreme l-a adus în play-out și afară din Cupa României.

Dinamo a vândut în această iarnă tot ce a putut, iar jucătorii cu salarii mari au fost lăsați să se antreneze singuri la Săftica, doar ca să-i oblige cumva să-și găsească echipe și să scape de ei. Lotul pe care l-a găsit Bratu când a preluat echipa era descumpănit, fără vreun plan de viitor. Iar ”Mitraliera” are misiunea de a le reda speranța și de a forma un lot competitiv pentru sezonul viitor. Totuși, primăvara asta el are și un pariu. Pe care să sperăm că-l va câștiga. Este vorba despre româno-germanul Marco Ehmann.

„El încă este minor. Face 18 ani în luna august, trebuie să rezolvăm acum toate detaliile, să îi găsim şcoală aici, să aibă un tutore, pentru că părinţii lui stau în Germania. Cred că o să le rezolvăm pe toate în cel mai scurt timp”, a spus Florin Bratu despre el.

Previous Mutare bună făcută de Dinamo în această iarnă
Next FOTO Cum arată gazonul de pe Ștefan cel Mare

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *