El e atacantul care va semna cu Dinamo


După Constantin Nica, un alt jucător care s-a antrenat deja cu Dinamo și poate semna este Cătălin Țîră. Acesta a rămas apropiat de echipă, fiind văzut în foarte multe rânduri în afara terenului alături de Sorescu, Filip, Dudea sau Eșanu.

“Primul transfer pe care o să-l facem chiar mâine(n.r astăzi) va fi Constantin Nica. El se antrenează din aprilie cu echipa. Avem nevoie de el, e un jucător bun. Ridicarea interdicţiei s-a rezolvat cu avocaţi foarte buni, avocaţi care au cerut nişte documente, au ştiut cum să pună problema, au găsit nişte practici. Am apelat la un avocat cu care am mai avut succes, Ibarrola.”

„M-au sunat impresarii”

„Avem un alt moral pentru competiţie de acum încolo, pentru că o să aducem mai mulţi jucători pe toate posturile şi o să fie o concurenţă mai bună în lot şi o să avem o echipă mai valoroasă. E cel mai bun lucru pentru Dinamo că s-a ridicat interdicţia de a efectua transferuri.

Deja m-au sunat mulţi impresari. Aveam nişte jucători în atenţie, dar era foarte greu să-i ţinem blocaţi. Poate fi şi Albentosa o soluţie. Nu o să dăm salarii foarte mari, faţă de ce era în era spaniolă e clar că nu se pune problema. Încercăm să aducem jucători liberi, fără sumă de transfer.

Vom avea 2-6 transferuri, în toate compartimentele. Avem o listă în vedere cu jucători pe care îi cunoaştem îndeaproape, care au mai evoluat în Liga 1, dar şi noutăţi. Cătălin Ţîră este o soluţie, da.

Atât se poate la ora actuală la Dinamo, dar am primit mult oxigen odată cu suspendarea acestei interdicţii. Luăm în calcul şi împrumuturi şi o parte din salariu să fie plătit de clubul de la care vine, dacă se va accepta aşa, orice, numai să ne întărim, să creştem valoarea lotului”, a declarat Iuliu Mureşan, la DigiSport.

În vârstă de 27 de ani, Cătălin Țîră a fost considerat o mare speranță a fotbalului românesc, ajungând în Olanda înainte să împlinească 20 de ani, la ADO Den Haag. Crescut la juniorii lui Lazio Roma, vârful aflat aproape de Dinamo a debutat pentru echipa mare a lui Den Haag, la 19 ani, într-un meci cu Twente.

Citește și:

Rugăciune la începutul anului bisericesc

-->
Previous Prima bombă pe care încearcă să o dea Dinamo
Next S-au lămurit situația plecării lui Sorescu la FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *