El ar putea fi al doilea căpitan al lui Dinamo


 Mircea Rednic a anunțat săptămâna trecută că al doilea căpitan al lui Dinamo și-ar dori să fie un străin, dar încă nu a hotărât cine va purta banderola când Dan Nistor ar fi schimbat, suspendat, sau accidentat. Cele mai mari șanse să fie al doilea lider le are Rachid Ait Atmane, un jucător care s-a impus imediat ca titular în Ștefan cel Mare, având deja șase meciuri jucate.

Mijlocașul central născut în Franța, dar care are naționalitate algeriană, este unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul ”câinilor”, el duelându-se în trecut cu Messi și Ronaldo în La Liga. El știe bine trei limbi străine: franceza, engleza și spaniola, dar a început să învețe și româna. Astfel, el își poate coordona foarte bine colegii pe teren.

Astăzi este și o zi specială pentru Rachid Ait Atmane. El  împlinește astăzi 26 de ani și s-a relaxat deja alături de echipă la restaurantul Laguna Verde, pe malul unui lac din Balotești, acolo unde i-a dus Mircea Rednic înainte de meciul cu Politehnica Iași, care se va disputa diseară, de la ora 20:00.

Citește și:

INTERVIU PREMIUM Rachid Ait Atmane: ”Am jucat contra Realului și a Barcelonei, dar atmosfera de la Dinamo m-a impresionat”

-->
Previous Ce prime au ”câinii” pentru ultimele 5 meciuri. Cât ar câștiga în play-off
Next Christovao a mințit! Video EXCLUSIV cu faultul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *