El ar fi putea fi noul patron al lui Dinamo. Ce are de gând


Konstantinos Tsakiris, 47 de ani, va fi patronul lui Dinamo dacă afacerea pe care a stabilit-o cu Negoiță se va desfășura conform planului: Ionuț încasează 9 milioane de euro și-i cedează grecului toate acțiunile pe care le deține, scrie gsp.ro.

Într-o lună sau două, grecul ar trebui să achite deja prima tranșă pentru achiziționarea acțiunilor. Prețul total va fi în jurul a 9 milioane de euro, atât va încasa Negoiță pentru un „exit” pe care-l anunță de o jumătate de an. Negocierile cu Tsakiris s-au purtat prima dată „face to face” în urmă cu două săptămâni, când Gazeta a dezvăluit vizita pe care grecul a făcut-o la Rin, hotelul patronului de la Dinamo și sediu al clubului roș-alb.

Tsakiris ar urma să se implice încă din sezonul viitor cu investiții, pentru a arăta că venirea sa aduce, cu adevărat, o schimbare. În negocierile pe care le-a purtat cu Negoiță și cu apropiații acestuia, grecul a susținut că urmărește să ridice bugetul de salarii aproape de dublu, pentru a forța rezultate mai bune cât mai rapid. Ceea ce ar anula scepticismul suporterilor în legătură cu un personaj necunoscut în fotbalul românesc.

Cine este Konstantinos Tsakiris

Konstantinos Tsakiris are 47 de ani și e moștenitorul unor afaceri de transport maritim. Averea lui e estimată spre o jumătate de miliard de euro. A mai avut o încercare în fotbal în urmă cu 12 ani, când a cumpărat-o pe Panionios cu 3,5 milioane de euro. În cinci sezoane, Tsakiris a tocat 35 de milioane de euro fără să obțină vreun rezultat cu adevărat mare, echipa nu a urcat peste locul al 5-lea în campionat. Investițiile lui au atras nume importante, dar lipsite de chef, aflate la finalul carierei: Alvaro Recoba, de la Inter Milano, și Fabian Estoyanoff, fost la Valencia, au fost transferuri mai bune pentru publicitate decât pentru rezultate.

-->
Previous Florin Bratu: ”Nu e noroc sau loterie”
Next ANALIZĂ Bile albe și bile negre ale lui Negoiță de când a preluat Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *