Ei sunt viitorul lui Dinamo. Chindia a avut meci astăzi. Ce au făcut ”câinii mici”


Chindia a avut astăzi un meci destul de greu în deplasare pe terenul Ripensiei Timișoara pe care a reușit să-l câștige cu emoții, 3-2. Echipa din Târgoviște ajunge la 52 de puncte după succesul din Banat și, cel puțin până duminică după-amiază, se apropie la un singur punct de Hermannstadt, ocupanta locului doi, care va juca tot la Timișoara, cu Poli, într-un alt joc foarte interesant al rundei. Pentru Chindia au jucat și doi dinamoviști împrumutați la Târgoviște, Iustin Popescu, Denis Ciobotariu, în timp ce Neicutescu a fost rezervă neutilizată.

Primul sfert de oră de pe Ciarda Roșie a fost extrem de spectaculos: Ungureanu a deschis scorul (12) la o fază în care a putut trimite la poartă de trei ori, Florea a egalat imediat, din centrarea perfectă a lui Stoica (13), pentru ca Mediop să o readucă pe Ripensia în avantaj un minut mai târziu, după gafa lui Morariu (14). Până la pauză, Chindiei i s-a refuzat un penalty, la faultul lui Bocșan la Rogoveanu (37), iar Stoica a înscris golul zilei (39), din pasa lui Martac. Echilibrat s-a jucat și după odihnă, totuși cu Chindia mai periculoasă. Martac (77) a adus oaspeții pentru prima dată în avantaj sâmbătă la Timișoara, dar roș-albaștrii au avut serioase emoții pentru victorie, în fața uneia dintre trupele incomode ale Ligii a II-a.

Ripensia: M. Contra – Ad. Popa (cpt.), Burdeţ, Bocşan, Apro (Dumiter 79′), C. Toma – Ad. Ungureanu (Laur. Tudor 83′), Zurbagiu, Mânecan (Stoi 69′) – Bădăuţă, Mediop
Rezerve neutilizate: Iul. Rădulescu – Golda, Bobină, Horcea
Antrenor: Paul Codrea

Chindia: Ius. Popescu – D. Ciobotariu, Ov. Morariu, Vătavu, Martac – Nisipeanu (Jurj 67′), Rogoveanu, L. Mihai, Crinel Stoica – D. Florea (Cr. Neguţ 72′), Cherchez (cpt.)(Pencea 85′)
Rezerve neutilizate: Meilă – Dumitraşcu, Neicuţescu, Acasandrei
Antrenor: Nicolae Croitoru

Citeşte şi:

Unde au mers astăzi Mutu și Burleanu. Cine i-a atras atenția ”Briliantului”

-->
Previous Dănciulescu ar fi putut șeful LPF?!
Next Unde au mers astăzi Mutu și Burleanu. Fostul director general al lui Dinamo a impresionat NEGATIV

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *