Ei sunt căpitanii cât rămâne Mulțescu EXCLUSIV


Spaniolii au semnat joi, dar deocamdată nimic nu s-a schimbat la echipă. Lotul nu a suferit nicio modificare și nici banca tehnică. Și așa cum v-am anunțat ieri, șansele ca Budescu să ajungă în Ștefan cel Mare sunt infime deoarece Ioan Niculae n-are de gând să renunțe la clauza de 800.000 de euro pe care o are dacă vrea să plece de la Astra.

Până când vor suferi schimbări la echipă, Gigi Mulțescu se va ocupa în continuare alături de Cornel Țălnar de jucători. ”Smurdul” a ales și cine vor fi căpitanii în mandatul său! Ante Puljic rămâne liderul câinilor, iar atunci când el nu va fi pe gazon, căpitan va fi Deian Sorescu.

Mijlocașul dreapta al ”câinilor” este și cel mai bine cotat jucător de la Dinamo și unul dintre singurii fotbaliști care pot fi vânduți pe o sumă ok de bani. Doar că la Dinamo s-a schimbat strategia și el va fi mai mult ca sigur păstrat cele două sezoane cât mai are contract. Pe transfermarket el are o cotă de 800.000 de euro, comparativ cu Fabbrini sau Ante Puljic, care au doar 450.000 de euro.

Citește și:

Marcel Ciolacu, atac dur către Guvernul Orban în timpul lansării candidaților VIDEO

Previous Ioan Andone a explicat pe cine vede perfect să antreneze Dinamo
Next Încep transferurile la Dinamo: ”Dacă vor accepta acea clauză”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *