Ehmann, prezentat oficial. Numărul purtat plus ce spune Uhrin despre transfer


Marco Ehmann s-a întors în sfârșit la Dinamo. Fotbalistul de 19 ani de mult visa să primească o șansă în Ștefan cel Mare, dar rămâne de văzut dacă va juca. El va purta pe tricou numărul 6 și este adus pentru a acoperi postul de fundaș central, unde mai pot juca Ante Puljic, Ricardo Grigore și Mihai Popescu.

”L-am adus pentru că l-am lăsat să plece pe Florin Bejan la Voluntari, el are vârsta potrivită pentru a merge acolo, era dificil ca Bejan să rămână aici și să nu joace, l-am ajutat. Iar în cazul lui Ehmann, l-am urmărit, e un jucător tânăr, trebuie să muncesc cu el ca să-l ajut să fie mai bun pe viitor”, a declarat astăzi Dusan Uhrin.

Comunicatul oficial al lui Dinamo:

”OFICIAL. Marco Ehmann la Dinamo

Fundaşul central Marco Ehmann, transferat temporar la divizionara secundă CSM Reșița, a revenit la Dinamo București, a anunțat conducerea executivă a clubului din Ștefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

Component al reprezentativei sub 19 ani a României, Marco Ehmann a jucat 18 meciuri pentru CSM Reșița în acest sezon competițional, 17 în Liga 2 și unul în Cupa României, marcând două goluri în partidele de campionat cu Rapid și „U” Cluj.

Născut la Spaichingen, Marco Ehmann şi-a început cariera la Academia Spaichingen și a evoluat în Germania pentru echipele de juniori ale cluburilor Reutlingen (2010-2012), Freiburg (2012-2015), Borussia Dortmund (2015-2017) şi Karlsruher (2017-2018).

Transferat la clubul din Ștefan cel Mare în luna martie a anului 2018, Marco Ehmann a evoluat pentru Dinamo U19, a fost rezervă în două meciuri de campionat pentru prima echipă și a mai jucat, sezonul trecut, pentru divizionara secundă Farul Constanța, 14 meciuri în Liga 2.

Noul jucător dinamovist a intrat de astăzi în programul de pregătire al echipei din Ștefan cel Mare, stabilit de antrenorul Dusan Uhrin în cantonamentul de la Săftica.

10 selecţii a adunat Marco Ehmann pentru reprezentativele U19 şi U18 ale României. A jucat un meci, la 15 ani şi jumătate, pentru echipa naţională sub 16 ani a Germaniei.

20 de ani va împlini Marco Ehmann în această vară, pe 3 august.

6 este numărul oficial de joc al lui Marco Ehmann la Dinamo.”

Citește și:

Dusan Uhrin, puțin supărat: ”Sunt reguli clare”

-->
Previous Dragomir încinge derby-ul: ”Dacă aș fi în locul lui Gigi, l-aș lua imediat”
Next VIDEO Hanca, FABULOS în Polonia. Veste mare și în familie

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *