Ehmann, prezentat oficial astăzi. Ce a învățat în română+ce spune despre fani


Marco Ehmann este marea speranță pentru apărarea lui Dinamo și a fost prezentat oficial astăzi într-o conferință de presă. El a mărturisit ce a învățat în ultimele luni de când se antrenează cu formația lui Florin Bratu și ce înseamnă ”Mitraliera” pentru el.

„Sunt fericit să fiu aici, să fac parte oficial din echipă. A trebuit să aştept cinci luni şi mă bucur că acum pot juca. Sunt pregătit să joc, dar sunt tânăr şi important pentru mine este să învăţ de la jucătorii mai în vârstă, care au mai multă experienţă, pentru a face pasul următor.

Antrenorul mă cunoaşte, îmi ştie calităţile şi are încredere în mine. Sunt fericit că am ajuns la Dinamo, un club mare, cu un antrenor care are încredere în mine și care mă cunoaște de la echipa naţională. În cinci luni nu am jucat în meciuri oficiale, dar m-am antrenat cu echipa şi am învăţat multe lucruri. Cred că am realizat un pas mare în jocul meu.

Nu vorbesc limba română şi toată lumea mă întreabă cum e posibil, dar învăţ. Acum am vorbit cu câţiva profesori, în cinci luni am învăţat doar cuvintele importante pe teren. Este foarte important să învăţ limba cât mai repede. Marius Niculae m-a ajutat mult de când am venit la Bucureşti, mi-a arătat oraşul, mi-a spus despre club şi despre fani.

Părinţii şi bunicii mei au crescut în România, au crescut cu Dinamo, cu Steaua, şi sunt foarte fericiţi că sunt aici, la un club mare, cu tradiţie şi cu fani extraordinari. Florin Bratu este un mentor pentru jucătorii tineri. A avut încredere în mine din primul moment în care am ajuns aici, când nu ştiam pe nimeni”, a declarat Marco Ehmann la prezentarea sa.

Citește și:

Florin Bratu, declarație războinică înainte de meciul cu Viitorul

-->
Previous Ce fost dinamovist îl critică pe Dan Nistor
Next Florin Bratu, declarație războinică înainte de meciul cu Viitorul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *