Egal și în al doilea amical al lui Dinamo


-->

Dinamo a continuat seria meciurilor de pregătire. După 0-0 cu CS Păulești, băieții lui Ovidiu Burcă nu au reușit să o învingă nici pe CSO Plopeni, într-un duel jucat la Buftea.

Dinamoviștii nu au spart încă gheața în 2023. Au două remize la rând în meciurile amicale. Contra celor de la Plopeni, debutul partidei a fost slab. Oncescu a gafat ca un începător, iar Viorel Oprea, din 5 metri, a împins mingea în plasă. Roș-albii s-au pornit apoi să construiască, iar Iulian Roșu l-a găsit perfect pe Pop, cu o centrare din dreapta, însă atacantul nu a putut face 1-1.

Andrei Florescu, cel care i-a impresionat pe colegi cu povestea sa, antrenându-se de 3 ori pe zi, a reușit o fază spectaculoasă. A driblat tot ce a întâlnit în cale, a tras tare la poartă, însă mingea a fost ușor deviată și a trecut pe lângă poarta prahovenilor. Cu 7 minute înainte de final, Iglesias a ratat și el. Găsit de Țîră la marginea careului mare, spaniolul a șutat, dar nu a găsit ținta. Nici Patriche nu a fost mai norocos. A tras direct în portarul advers din 6 metri.

Transversala s-a opus la bomba lui Borcea, pătruns în careu. Abia în prelungiri a venit și golul de 1-1. După un corner bătut excelent, Deniz Giafer a împins mingea în plasă cu o lovitură de cap.

Ahmed Bani a avut parte de un meci greu. A fost contrat dur de portarul Plopeniului și a ieșit accidentat. Oricum, văzuse cartonașul roșu, pentru că la acea fază s-a creat un meleu. Foarte vocal a fost Bogdan Minea, care s-a certat cu toată lumea și a fost trimis mai repede la vestiare de arbitrul partidei.

Pentru Dinamo urmează un nou meci de pregătire, cu Progresul Spartac, pe 28 ianuarie. CSM Slatina, Gloria Buzău, Muscelul Câmpulung Elite, Unirea Slobozia, Farul Constanța și FC Brașov sunt celelalte adversare ale roș-albilor din perioada de pregătire.

Primul 11 al lui Dinamo: Oncescu – Demici, Giafer, Bena, Amzăr – N.Roșu, I.Roșu – Bobea, Ghezali, A. Bani – Al. Pop

Previous Ajutor pentru Dinamo de la... jucători
Next Cum ar fi? Negoiță ar reveni la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *