--> -->

Eftimescu: „Poate nu mai dorește să rămână”


-->
FANATIK a discutat cu președintele CA Dinamo, Constantin Eftimescu despre situația lui Mario Nicolae. Mâine este ultima zi in care team managerul are contract cu Dinamo. Președintele C.A a declarat că încă nu a existat până în aceste momente nicio discuție cu privire la prelungirea contracului.

„Nu, nu și-a exprimat dorința să continue deocamdată. Nici nu am vorbit cu el despre acest lucru. Nu am încercat să îl conving. De ce? E dorința dânsului. Poate nu mai dorește. Vedem.”

Dinamo a intrat oficial în insolvență, iar Eftimescu a oferit prima poziție oficială a clubului Dinamo.

„Insolvența era singura soluție. Această decizie s-a luat datorită situației financiare, în urma unor discuții în cadrul clubului. Acestea sunt începuturile și o să se facă o strategie. Am discutat deja cu administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu ce avem de făcut pe viitor. Asta a fost soluția momentului. Mai departe o să se stabilească un plan de reorganizare. Acum însă prioritatea e să ne facem un lot cu care să rămânem în Liga 1”, a explicat acesta.

Legat de declarațiile date de Șerdean, cum că va merge după Cortacero în Spania, Constantin Eftimescu este neîncrezător.

„Din nou o poveste a lui Dorin Șerdean! Probabil că dânsul are intenții bune. Poate are un regret că s-a introdus în această poveste. Eu zic că nu se vede cu niciun Pablo Cortacero”, a comentat Nea Bigi.

Despre propriul salariu: „Nu, nu am primit niciun salariu! Nici nu îmi mai aduc aminte când am luat ultimul salariu, dar nu sunt singurul. E deja o stare generală la Dinamo. Toți angajații au vreo patru luni restanțe! Eu nu mă gândesc la mine. Sunt colegii mei, sunt muncitori, angajați și așa mai departe”.

În privința lui Ionuț Șerban, Eftimescu e de părere că lucrurile se vor rezolva: „Acea clauză se va prelungi la infinit, părerea mea. Insolvența ar putea fi o soluție și în cazul său”.

Citește și:

Un om de fotbal pesimist: „Urmează traseul Rapidului”

Previous Cine o va reprezenta pe Dinamo la Jocurile Olimpice
Next Un om de fotbal pesimist: "Urmează traseul Rapidului"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *