--> -->

Eftimescu despre motivul real pentru care se întoarce Cortacero: ”Probabil”


-->
Constantin Eftimescu a vorbit despre motivul real pentru care Pablo Cortacero vrea să se întoarcă în România și o va face în următoarea perioadă. Spaniolul nu a renunțat la ideea de a prelua controlul clubului, el având pachetul majoritar de acțiuni în continuare prin firma Lotus. Iar acum ar prelua clubul după ce suporterii s-au asigurat că vor primi licența pentru cupele europene și pentru Liga 1.

”Păi pe 18 aprilie expiră termenul de 30 de zile, iar apoi urmează dreptul la recurs din partea domnului Cortacero. Așteptăm să vedem dacă își plătește taxele legate de proces și despre care a fost înștiințat. Probabil că o să și le plătească. Să vedem dacă se va prezenta! Treaba dânsului. Eu nu știu nimic despre treaba asta.

Procese o să tot avem. Și domnul Dorin Șerdean… Ce noutăți să fie? Dânsul spune că a fost la serviciu, vorbind prin telefon! Realizați ce fel de om este? La domnul Șerdean a fost COVID-19 în totalitate, toată perioada la Dinamo a petrecut-o în izolare! A lucrat de acasă. Asta înseamnă funcția pe care o avea dânsul”, a declarat Constantin Eftimescu pentru FANATIK.

Citește și:

O nouă soluție pentru atacul lui Dinamo

-->
Previous Portretul lui Joseph Akpala Video
Next Cortacero chiar se întoarce: ”Atunci vin” Exclusiv

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.