Eftimescu a explicat situația bazei de la Săftica. Apelul DDB


Liderii DDB au emis astăzi un comunicat în care se cere din nou ajutorul suporterilor pentru o nouă datorie urgentă de achitat pentru viitorul lui Dinamo. Este vorba despre cea către ANAF, 550.000 de euro, care a fost reeșalonată. Până pe 15 aprilie trebuie însă să fie achitați 35.000 de euro.

”Legat de datoria privind baza de pregătire de la Săftica în valoare de 550.000 de euro către ANAF, aceasta a fost reeșalonată pe timp de un an și se achită în tranșe. Deja s-a plătit o parte din ea. Mai sunt datorii mici, dar ne mai înțelegem cu furnizorii, mai amânăm! Nu sunt sume mari, 20.000-30.000 de euro! Acestea se pot acoperi din drepturile de televizare”, spune Constantin Eftimescu în urmă cu patru zile.

Comunicatul de astăzi al celor din DDB:

”Câinilor, AVEM NEVOIE URGENTĂ DE AJUTOR!

Trebuie să salvăm CEVA CE NE APARȚINE, dar riscăm să pierdem. E vorba de Baza de la Saftica, locul unde de decenii se antrenează echipele de seniori și juniori de la Dinamo. Sediul Academiei de Fotbal Dinamo. Avem două zile în care să mai strângem încă 35.000€ pentru rata către ANAF. Scadența este pe 15 aprilie. Altfel, vom pierde singura proprietate a clubului.

Peste tot suntem în chirie, dar Săftica e singurul loc unde suntem la noi acasă. Dacă nu achităm la timp această rată, Baza Sportivă de la Săftica intră în proprietatea Statului și rămânem fără stabilimentul istoric unde de-a lungul anilor s-au antrenat Lucescu, Dinu, Pârcălab, Dudu Georgescu, Gigi Mulțescu, Mateuț, Custov, Cătălin Hîldan, Petre, Kiriță, Marius Niculae, Danciu, Mutu, Claudiu Niculescu…

Putem ajuta prin donații pe platforma www.programddb.ro, prelungiri în avans ale abonamentelor DDB sau prin cumpărarea de bilete pentru meciul de mâine https://www.bilete.ro/…/fc-astra-vs-fc-dinamo-15-apr-2021/

Banii vor fi folosiți exclusiv pentru plata acestor datorii către Stat și vor figura ca împrumut către FC Dinamo 1948. La finalul acestui sezon de coșmar, vom organiza o adunare generală în care vom prezenta în detaliu activitatea DDB, situația la zi a cheltuielilor și rapoarte financiare.

ACUM E NEVOIE SĂ NE IMPLICĂM! Suntem supărați cu toții, dar nu trebuie să pierdem ce este al nostru. Trebuie să salvăm Săftica și de sub gajul pus de Negoiță și din mâinile lui Cortacero!” e anunțul fanilor DDB.

Ce spunea fostul acționar majoritar al lui Dinamo, Ionuț Negoiță, despre baza de la Săftica, în 2019: „Da, am pus gaj Săftica, este adevărat. Dar nu cred că este o problemă atât de mare. Este vorba despre o rată de 71.000 de lei pe lună, adică în jur de 17.000 de euro. Ceea ce nu mi se pare o sumă atât de … Mult cluburi fac asta, trebuia pusă o garanție”.

Citește și:

Îi distruge pe jucătorii dinamoviști: ”Nu mercenari, ci nesimțiți. Și n-are cine să-i învețe”

-->
Previous Fostul antrenor al lui Dinamo: „Facem mitinguri ca să nu retrogradeze o echipă?”.
Next Incredibil Dorin Șerdean colaborează cu DDB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *