Edi Iordănescu le-a pus gând rău dinamoviștilor VIDEO


Edi Iordănescu a vorbit înainte de meciul din Gruia, dintre CFR Cluj și Dinamo. Antrenorul ardelenilor nu concepe să nu obțină o victorie împotriva formației din Ștefan cel Mare, dar este conștient că dinamoviștii se vor motiva pentru acest meci, iar prezența lui Gigi Mulțescu pe bancă va fi un mare atu pentru „câini”.

„La meciul cu Dinamo, echipa trebuie să răspundă bine şi să demonstreze că am gestionat bine perioada de întrerupere. Luaţi individual, jucătorii din lotul lui Dinamo au valoare, calitate. Asta trebuie să ne dea de gândit. Să nu ne aşteptăm ca rezultatul să vină prin simpla prezenţă pe teren.

Sunt sigur că se vor motiva, au un antrenor nou de curând, cu multă experienţă. Domnul Mulţescu este un antrenor cu experienţă, pe care îl apreciem, un antrenor care a demonstrat că ştie să gestioneze vestiarul. Ştie să producă rezultate. Vom avea un adversar motivat, care va veni să-şi joace şansa şi trebuie să fim concentraţi ca să producem un rezultat bun.

Din păcate pentru adversarul nostru, venim după insuccesul cu FCSB şi nu avem decât varianta victoriei. Mergem după cele 3 puncte şi sperăm să le şi găsim.

Nu ştiu dacă ultimul transfer o va ajuta pe Dinamo. Mă interesează doar pentru acest joc, pentru că drumurile noastre vor fi diferite, noi vom fi în play-off, ei, din păcate pentru suporteriilor, în play-out. Mă interesează doar dacă acest ultim transfer poate să apară pe teren la meciul cu noi. E un jucător cu un CV important. Pe viitor ar putea fi un jucător important pentru Dinamo. Îmi doresc să batem Dinamo. Doar asta mă interesează!“, a declarat Edi Iordănescu.

Citește și:

Ce-a ratat Dinamo: ”A zis că se alege praful”

-->
Previous Lupta nu s-a sfârșit. Miză importantă pusă în joc
Next Ștefan Radu ajută Dinamo: "Sunt câine până la moarte"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *