Edi Iordănescu, dezvăluiri despre Dinamo: ”M-au asigurat”. Ce spune despre Neagoe


Edi Iordănescu a explicat pe larg într-un interviu pentru Fanatik de ce nu a acceptat oferta lui Dinamo de anul trecut și de ce nu s-ar vedea vreodată antrenând în Ștefan cel Mare. Antrenorul lui Gaz Metan Mediaș a fost la ultimul meci pe care Dinamo l-a disputat în cantonamentul din Spania, 3-0, contra scoțienilor de la Kilmarnock, unde s-a întreținut preț de câteva minute cu Eugen Neagoe.

”Mi-e greu să mă văd la Dinamo. Nu pentru că aș avea idei preconcepute. Ci pentru că e ceva natural, firesc. Eu am fost crescut în altă curte, în curtea rivală, am în sânge tot ceea ce înseamnă Steaua, roș-albastru. Sunt antrenor profesionist și mi-e ușor să iau în brațe acel clișeu, că un antrenor profesionist trebuie să-și vadă de treabă și poate să antreneze oriunde. Din multe puncte de vedere e adevărat. Dar sunt și unghiuri din care nu poți să vezi așa. Probabil că aș dezamăgi foarte mulți suporteri steliști, plus că ar exista o posibilitate foarte mare ca nu toți suporterii dinamoviști să mă accepte. Cred că e mai bine să rămâi loial și fidel unor valori pe care le ai, chiar dacă uneori îți apare o oportunitate, o șansă, care poate fi o etapă importantă în cariera ta.

Au fost discuții, nu mai contează, la momentul respectiv dacă spuneam da eram acolo, au fost spre surprinderea mea și suporteri dinamoviști care nu numai că și-au arătat deschiderea dar au cerut să se întâlnească cu mine, să mă asigure că voi avea sprijinul lor, m-au bucurat lucrurile astea pentru că eu am tradus ca aprecierea muncii mele și a staff-ului meu, dar cred că am ales cu inima și a fost o alegere firească. Dinamo de atunci a mai schimbat vreo 3 antrenori, are un tehnician care a arătat lucruri foarte bune, care a priceput, e serios, foarte bine structurat, și cred că are o șansă să intre în play-off. A mutat extrem de important pe piața transferurilor, jucători interesanți, le doresc baftă, mai puțin în lupta directă cu noi”, a declarat Edi Iordănescu.

Citește și:

Edi Iordănescu a lucrat cu 3 jucători de la Dinamo. Ce spune despre ei

-->
Previous EXCLUSIV Reda Jaadi rupe tăcerea. Ce are de gând să facă
Next Edi Iordănescu a lucrat cu 3 jucători de la Dinamo. Ce spune despre ei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *