Edi Iordănescu a lucrat cu 3 jucători de la Dinamo. Ce spune despre ei


Edi Iordănescu a vorbit pe larg despre două transferuri pe care le-a făcut în această vară echipa din Ștefan cel Mare. Pe Alexandru Răuță și pe Filip Mrzljak el i-a debutat în Liga 1, în timp ce pe Dan Nistor l-a pus căpitan la Pandurii Târgu Jiu. Antrenorul de la Gaz Metan Mediaș s-a reîntâlnit cu ei în Spania, la Marbella, acolo unde a asistat la meciul dintre Dinamo-Kilmarnock, 3-0.

”Pe Răuță l-am luat de la Mioveni și l-am adus la Pandurii și l-am debutat în prima ligă. Este Nistor care nu l-am debutat eu, dar l-am avut un an și jumătate la Târgu Jiu și a fost căpitanul echipei, și Mrzljak, pe care eu l-am luat la Pandurii, nu avea echipă, era liber de contract, l-am adus, era foarte tânăr, avea mai puțin de 20 de ani la momentul respectiv, l-am debutat în prima ligă și de atunci a devenit o certitudine pentru noi , pentru Pandurii, ulterior l-am adus la Astra, acum a făcut un pas important la Dinamo și cred că va fi un plus pentru Dinamo, așa cum va fi și Răuță.

Filip Mrzljak avea nevoie de Dinamo în cariera lui. Mi l-aș fi dorit și eu, e un jucător care a confirmat, care ca și standarde și așteptări financiare, era puțin peste nivelul nostru, peste plafonul nostru salarial, nu ne-am permis să investim suma respectivă de bani pe care a pus-o Dinamo în joc, în plus Dinamo e un club cu altă deschidere, un club care are suporteri, un brand, e din București și atrage mai mult.

Eu nu i-aș vedea lipsind din play-off. E un club cu tradiție, cu suporteri, cu imagine, cu condiții foarte bune, chiar dacă fanii sunt supărați pe anumite lucruri, e o echipă care are salarii mereu la timp, infrastructură bună, baza de la Săftica cu circuit închis, bonusuri foarte interesante, cantonamentele centralizate bune, e o echipă care n-are ce căuta în play-out. De ce s-a ajuns acolo e un subiect care nu e problema mea să-l dezvolt, dar cred că anul ăsta, cu puțină șansă, va fi o echipă care nu va mai rata play-off-ul”, a declarat Edi Iordănescu.

Citește și:

EXCLUSIV Reda Jaadi rupe tăcerea. Ce are de gând să facă

-->
Previous Edi Iordănescu, dezvăluiri despre Dinamo: ”M-au asigurat”. Ce spune despre Neagoe
Next Omul care-i ”chinuie” pe ”câini” are și la celălalt loc de muncă dinamoviști înrăiți

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *