Echipele probabile la Poli Iași-Dinamo


Dinamo va juca în Copou în această seară, de la ora 20:00. Meciul are o importanță deosebită, deoarece după foarte multă vreme o victorie i-ar urca pe „câini” pe loc de baraj, cel puțin temporar. Bătălia pentru locul 14 se va da în această etapă cu FC Voluntari, care merge într-o deplasare foarte grea, cu Sepsi.

Echipele probabile

Poli Iași: Ailenei – Todoroski, Fl. Ilie, Samayoa, Ștefanovici – Jatoba, Marchioni, L. Mihai, Saghiri – Bettaieb, Buș
Rezerve: Niga, Martac, Bouhenna, Katanec, Allanzinho, Roman, Itu, Gheorghiță, Harrison, Kabran
Absenți: Bordeianu (suspendat), Ispas (accidentat)
Antrenor: Leo Grozavu

Dinamo: Golubovic – Edgar Ie, Velkovski, Patriche – Moura, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Abdallah, Selmani, Gregorio
Rezerve: Railean, Began, R. Grigore, Homawoo, Al. Irimia, P. Neagu, C. Costin, Ilic, N. Roșu, Iglesias, Milanov, Bani
Absenți: Amzăr, Politic (nerefăcuți)
Antrenor Zeljko Kopic

Stadion ”Emil Alexandrescu”
Arbitru Rareș Vidican (Satu Mare). Asistenți Sebastian Gheorghe (Suceava), Adrian Popescu (Craiova)
Arbitru VAR Claudiu Marcu (Constanța). Asistent VAR Viorel Flueran (Craiova)

Declarațiile lui Kopic înaintea meciului

„Trei puncte cu Hermannstadt foarte importante pentru noi, ne-am apărat foarte bine. Am avut probleme în prima parte a meciului, dar sunt mândru de jucători cum au reacționat și au dat totul pentru a câștiga meciul. Am avut probleme ofensive, dar acesta este fotbalul, se poate întâmpla uneori.

În legătură cu jucătorii accidentați, nu ne putem baza pe Amzăr și Politic, dar Iglesias, Homawoo și Milanov vor fi în lot pentru acest meci, iar acestea sunt veștile bune. Amzăr și Politic sunt mai bine din punct de vedere fizic, dar nu vrem să riscăm nimic.

Poli Iași este o echipă bună, are potențial ofensiv, calitate, acasă joacă foarte agresiv, cu intensitate, ne așteaptă un meci complicat, dar vom fi pregătiți, am avut două zile de recuperare, dar până mâine vom fi la un nivel optim.

Fiecare meci este important, nu vreau să spun că anumite echipe, precum meciul cu Iași este mai important, se vor înjumătăți punctele, vom vedea unde ne vom afla. Mai sunt 9 meciuri în play-out, luăm meci cu meci. Noi trebuie să ne adaptăm la nivelul de agresivitate al Iașiului, la intensitatea lor.

Fiecare victorie e importantă pentru noi, dar ar fi esențial să câștigăm mâine. Nu știu cum va reacționa Iași fără Grozavu pe bancă, dar nu e ceva nou în fotbal, nu cred că va fi o mare problemă pentru ei.

Vorbim după următoarele două meciuri despre numărul de puncte, să vedem cum va fi situația după prima parte a sezonului, după aceea e alt campionat, fiecare meci va fi ca un meci de calificare”, a spus Zeljko Kopic, în cadrul conferinței de presă.

Citește și:

Dan Bittman, adevărul despre idila cu Denise Rifai: „Am vrut să atrag atenția”

Previous Șeptarul Gregorio a adus a șaptea victorie
Next Posibil parteneriat cu o echipă din vestul Europei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *