Echipele probabile la Dinamo-U Cluj


-->
Dinamo – U Cluj este un meci istoric pentru Liga 1. Barajul dintre cele două echipe de tradiție poate rescrie istoria fotbalului românesc. Meciul va începe la ora 21:00.

Echipele probabile, conform GSP

Dinamo: Eșanu – Grădinaru, Aloe, Carp, De Moura – Toje, Matei, Pierret, Bordușanu – Morar, Irobiso
Antrenor: Dusan Uhrin

U Cluj: Gorcea – Romeo, Fl. Ilie, Ispas, Pîrvulescu – I. Filip, Romario Pires – Tescan, Remacle, Haită – Boiciuc
Antrenor: Erik Lincar

Cote Betano

1  1.57     X  4.15    2 5.80

Pentru a paria că Dinamo va rămâne în continuare în Liga 1, cota este de 2.72, iar că va promova ”U” Cluj cota este de 1.47.

Jandarmeria Capitalei ia măsuri speciale pentru meciul decisiv dintre Dinamo și Universitatea Cluj, mai ales după apariția unor mesaje de amenințare în tribunele arenei din Ștefan cel Mare.

„Spectatorii vor avea acces în stadion începând cu ora 18:30, doar pe baza biletelor sau invitațiilor puse la dispoziție de organizator. Pentru acest meci de fotbal, vor fi adoptate măsuri suplimentare de control al autovehiculelor și persoanelor, cu scopul de a preveni introducerea în stadion atât a materialelor pirotehnice, cât și a altor obiecte interzise de cadrul normativ în vigoare” – Comunicatul Jandarmeriei

Meciul decisiv dintre Dinamo și U Cluj va fi condus de arbitrul Adrian Cojocaru. A mai condus trei meciuri ale „câinilor” în acest sezon: Mioveni – Dinamo 2-0, Dinamo – FCU Craiova 0-0, Gaz Metan – Dinamo 2-1.

În ultimele ore, în București a plouat foarte mult. Deși la ora meciului s-a crezut că va ploua, prognoza arată că seara cerul va fi variabil, dar vântul va sufa moderat.

Citește și:

Putin către Geoană: ”Mă, atenție!”. Dezvăluiri oficiale

Previous Anunț neașteptat al lui Dusan Uhrin
Next Surprize mari pregătite de Dusan Uhrin

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *