Echipele probabile la Dinamo-CSA Steaua


Dinamo și CSA Steaua se întâlnesc astăzi, de la ora 21:30, în derby-ul rundei cu numărul 6 din Liga 2.

ECHIPE PROBABILE

Dinamo: Dujmovic – Moura, Patriche, Giafer, Amzăr – Dudea, N. Roșu – Iglesias, V. Lazăr, Bordușanu – Al. Pop
Antrenor: Ovidiu Burcă

CSA Steaua: Dincă – Drăghici, Wallace, Gugu, L. Corbu – Balgiu, Dr. Gheorghe – Adi Popa, Bodișteanu, Șt. Pacionel – Chipirliu
Antrenor: Daniel Oprița

Stadion: Arena Națională, București
Arbitru: Iulian Călin / Asistenți: Gheorghiță Bălan și Marin Nicușor

Declarațiile lui Burcă înaintea meciului

„Foarte multă lume așteaptă acest meci. Întâlnim o echipă foarte bună a acestei ligi, cu un antrenor bun, cu foarte multă experiență. Ne așteaptă un meci foarte dificil, dar și noi am arătat că suntem pe un trend ascendent în ultimul timp, în special ca omogenitate, spirit în interiorul grupului, unde s-au mai așezat lucrurile.

Îi simt pe băieți pregătiți, motivați să facă un meci consistent mâine, care să le aducă o mare bucurie suporterilor noștri. O victorie ar însemna foarte mult ca încredere pentru grupul ăsta de jucători, care a muncit foarte mult și a ridicat nivelul într-un timp foarte scurt. Nu trebuie să spun ce ar însemna pentru suporteri, care așteaptă astfel de meciuri timp de un an”, a spus Ovidiu Burcă, antrenorul dinamovist, înaintea disputei cu Steaua.

Declarațiile lui Oprița

„Normal că e derby! E Steaua – Dinamo! Nu contează că e la Liga a doua. Cu Rapid nu a fost derby la liga a patra cu 35.000 de spectatori? Sperăm să fie la fel și acum.

Noi trebuie să câștigăm toate meciurile și le pregătesc la fel. Eu sunt sigur că jucătorii o să fie foarte motivați și o să aibă o altă atitudine față de restul partidelor. Nu au nicio primă specială și nu cred că e nevoie de așa ceva. Mai ales că va fi și stadionul plin.

Sunt sigur că galeria noastră va fi la înălțime și sper să vină și alți suporteri. Acum depinde și de câte bilete li se vor oferi. Eu mă aștept să fie 25.000-30.000 de spectatori”, a spus Daniel Oprița.

Citește și:

Pentru prima oară în istorie, regele Angliei are casă și în România

Previous Invitați speciali astăzi la meci
Next Cum decurg negocierile pentru preluarea echipei

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *