Echipele de start pentru meciul cu Athletic


Iată echipele de start ale supermeciului de pe San Mames, furnizate de site-ul oficial al UEFA. Athletic Bilbao joacă de la 21:45 cu Dinamo București, într-un meci transmis de TVR 1. În tur a fost 1-1. Dinamoviștii trebuie să marcheze cel puțin un gol ca să aibă șanse de calificare.

Atlhetic Bilbao: Herrerin – De Marcos, Etxeita, Laporte, Balenziaga – Etxebarria, Vesga – Susaeta, Raul Garcia, Muniain – Aduriz

Rezerve: Kepa, Boveda, San Jose, Williams, Lekue, Merino, Aketxe

Dinamo: Penedo – Romera, Nedelcearu, Katsikas, St. Filip – Mahlangu, Nascimento- Hanca, Rivaldinho, Salomao – Nemec

Rezerve: Brănescu, Busuladzici, Albin, P. Anton, Costache, Marici, Bumba

„Un meci important pentru noi, după un tur în care Bilbao are avantajul scorului, bineînțeles că jucând acasă la Bilbao va fi mai greu, suntem conștienți de acest lucru, venim cu foarte mare încredere, vom încerca să luptăm până în ultimul minut și să producem surpriza. Sper ca jucătorii să nu intre timorați la începutul jocului, să încercăm să repetăm a doua repriză de la București, dacă vom reuși eu cred că avem șansele noastre de calificare. Sper să fiu inspirat, să aleg tactica cea mai bună, să fiu inspirat și în schimbări, să am planul B pus la punct foarte bine și să iasă ca în tur”, a spus Cosmin Contra la conferința de ieri.

-->
Previous FOTO Adrian Mutu și Ionuț Negoiță la dineul oficial
Next VIDEO STOP JOC Dinamo a fost ucisă pe San Mames dar suporterii au fost la înălțime

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *