Echipele de start pentru Dinamo-Viitorul


Dinamo: 4-2-3-1
Cerniauskas – Romera, Nedelcearu, Dielna, St. Filip -Mahlangu, Nistor -Hanca, Rivaldinho, Palic-Nemec

Rezerve: Penedo, Busuladzici, Bawab, Oliva, Patrick Petre, Danu Spătaru, Maric

Viitorul: 4-3-3

Râmniceanu- S. Rădoi, Țîru, Boli, Cristi Ganea-N. Roșu, Nedelcu, Casap-Chițu, Morar, Purece

Rezerve: Buzbuchi, D. Dumitrescu, Fl. Coman, G. Iancu, Țucudean, Vână, Hodorogea

Dinamo are un meci extrem de important în această seară contra Viitorului, întrucât este și miza locului 2 la finalul campionatului ce ar duce echipa în preliminariile Champions League. Roș-albii ar ajunge cu o victorie la 2 puncte de echipa lui Gică Hagi și la 4 puncte de liderul FCSB și mai rămân doar 4 runde de disputat. Laurențiu Reghecampf se teme ca Dinamo să nu reintre în lupta pentru titlu cu o victorie în această seară, deși Cosmin Contra a insistat pe ideea că jucătorii săi nu mai sunt apăsați de presiunea câștigării campionatului.

Echipa dinamovistă vine după două partide în care a obținut 6 puncte, cu CFR Cluj (2-0) și cu Astra (2-1), iar ”câinii” sunt optimiști înaintea startului meciului. Chiar dacă întâlnesc în Ștefan cel Mare o formație pe care n-au învins-o niciodată pe teren propriu!

Viitorul a obținut 5 victorii în deplasările cu Dinamo, doar un meci terminându-se la egalitate. Singurele două succese ale bucureștenilor în 13 confruntări directe au fost la Ovidiu. Cosmin Contra are o singură problemă de lot în afara accidentărilor de durată, Laurențiu Brănescu și Laurențiu Corbu. Lui Claudiu Bumba i-au recidivat problemele la pulpă, iar tehnicianul a declarat că nu-l ia în calcul pentru această partidă.

-->
Previous VIDEO GOL fabulos a lui Gicu Grozav pentru Terek
Next Victoria lui Hanca! Dinamo a reintrat în lupta pentru titlu!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.