Echipe probabile și cote pentru Dinamo-Gaz Metan


Echipele probabile pentru Dinamo-Gaz Metan
-->

Dinamo va juca astăzi cu Gaz Metan de la ora 19:55, pe stadionul din Ștefan cel Mare. Înainte de acest meci medieșenii au 22 de puncte acumulate în Liga 1, în timp ce ”câinii” au doar 13.

Flavius Stoican i-a rugat pe jucători să se concentreze total pentru acest meci și să nu îl considere câștigat dinainte. Chiar dacă medieșenii vin cu un lot completat de mai bine de 11 jucători de la echipa U19 a clubului.

Cotele Betano pentru Dinamo-Gaz Metan

După ce a fost blocat meciul la casele de pariuri, acum Gaz Metan Mediaș are o cotă imensă dacă reușește să câștige cu Dinamo. Mai exact 11.50, în timp ce la un egal este cotă de 6.10.

1. 1.25 X. 6.10 2. 11.50

Ce au spus cei doi antrenori înainte de meci

”Există în subconștientul fotbaliștilor o încredere mai mare decât ar trebui, știu asta. Din cauză că jucăm cu o echipă care are probleme mari. Există automulțumirea asta. Dar eu vreau să fie conștienți că este un meci foarte important, cum de altfel sunt toate.

Nu vreau să mergem pe ideea că sunt favoriți și noi outsideri. La UTA am plecat cu șansa a doua, am reușit să scoatem un punct, nu vreau să tratăm superficial meciul”, a declarat Flavius Stoican.

Marin Dună, secundul lui Ilie Poenaru, va conduce pe cei de la Gaz Metan pentru meciul cu Dinamo. Acesta speră să scoată un rezultat bun, chiar dacă nu mai crede în salvarea de la retrogradare a echipei.

”Am pregătit jocul bine, depinde cât vor putea duce acești copii un joc de Liga 1. Chiar și cei care nu au jucat prea mult nu o să aibă ritm, potență de joc. Una e să joci meci de meci și alta e să te antrenezi și să joci 15-20 de minute. O să fie greu, e o situație dificilă în care nu mă așteptam să se ajungă când am venit aici, a declarat Marin Dună.

Echipele probabile pentru Dinamo-Gaz Metan

DINAMO: 13. Cristiano – 77. Buleică, 23. Patriche, 27. R. Grigore, 3. A. Radu – 18. J. Rodriguez, 8. Pierret – 10. C. Matei, 99. Ivanov, 28. I. Borcea – 44. Ivanovski
REZERVE: 1. Fara, 2. Moura, 4. Jovanovici, 14. Grădinaru, 20. Bordușanu, 22. Torje, 32. G. Crețu, 38. Bani, 71. Carp
ABSENȚI: Aloe, Ehmann, Răuță (suspendați), Morar (incert), Eșanu, Mihaiu, Azankpo (nerefăcuți), St. Filip (în urmă cu pregătirea), Chesneau, Kainourgios (în afara lotului)
ANTRENOR: Flavius Stoican

GAZ METAN: 31. Buzbuchi – 27. Kanda, 25. Matricardi, 13. Mathaus, 21. Dobrescu – 14. Ed. Avram, 70. Șteau – 69. Chamed, 15. Gașpar, 19. Harfaș – 11. P. Costea
REZERVE: 99. Grosz, 5. Domșa, 17. L. Nițu, 20. Covaci, 23. Ursu, 24. Câmpean, 34. Dr. Iancu, 77. Noian, 98. Cr. Maxim
ABSENȚI: Francisco (suspendat), Irobiso (și-a depus memoriu)
ANTRENOR: Marin Dună

Stadion: Dinamo (Bucureşti)
Arbitru: Colţescu Sebastian (Craiova) / A1: Neacşu George Florin (Câmpulung Muscel) / A2: Danşa Ciprian Florin (Satu Mare)

Previous Fără antrenor cu Dinamo. Lotul rămas la Mediaș
Next Magaye Gueye face acuzații dure

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *