Echipa probabilă pentru meciul cu Hermannstadt. Surprizele lui Rednic


Dinamo este obligată să învingă diseară pe Hermannstadt pentru a alunga emoțiile și răutățile ce s-ar putea naște după un eventul eșec. ”Câinii” sunt la 3 puncte în spatele locul 7 și la 2 puncte peste locul 12, de baraj, ocupat acum chiar de formația lui Vasile Miriuță. Mircea Rednic este conștient de miza întâlnirii pe care trebuie s-o câștige.

Așa cum a anunțat și ieri, ”Puriul” are doar două probleme de lot. Daniel Popa este accidentat, după problemele resimțite la amicalul cu Tunari (3-1). Christovao, ”micul cireșar”, cum l-a denumit amuzat antrenorul, mai are 3 etape de suspendare. În schimb, Rednic a dat ”verde” pentru transferul mijlocașului Elvis Kabashi. De văzut dacă albanezul va apărea pe banca de rezerve.

În mod cert, va juca Dan Nistor pe care Cosmin Contra l-a luat de turist la națională. Klimavicius și Aliji au revenit de la echipele lor naționale, fără probleme, probabil și ei vor fi în formula de start. Astfel, primul 11 ar putea arăta astfel: Mandanda – Sorescu, Klimavicius, Ciobotariu, Aliji – I. Filip – Zenke, Atmane, D. Nistor, R. Jaadi – Montini. Cu mențiunea că Elvis Kabashi ar putea apărea în locul lui Atmane dacă este legitimat la timp!

Citește și:

Ce l-a impresionat pe Hanca în Polonia și cum dialoghează cu fanii ”câinilor”

-->
Previous Rednic lămurește situația lui Fabbrini. Apelul antrenorului
Next Ce l-a impresionat pe Hanca în Polonia și cum dialoghează cu fanii ”câinilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *