Echipa probabilă la Dinamo-Galați


Dinamo va juca astăzi prima partidă din istorie din Liga 2 pe teren propriu. Adversara, o echipă de tradiție a fotbalului românesc, îl are antrenor pe Dorinel Munteanu, cel care alături de Oțelul Galați lua titlul în urmă cu 11 ani.

La conferința de presă dinaintea jocului cu Oțelul, antrenorul lui Dinamo a anunțat că jucătorii săi sunt motivați și a transmis ce așteptări are de la aceștia.

”Am avut mai multe zile la dispoziție și pentru noi a contat foarte mult pentru că suntem în plin proces de pregătire, de formare a echipei, chiar dacă suntem în plin campionat și ne-au ajutat aceste zile în plus pe care le-am avut și cred că le-am fructificat la maximum.

Îi simt pe băieți pregătiți și motivați. Sper să ne ridicăm la cerințele și la dorințele pe care fanii noștri le au de la noi. Implicare totală, luptă pentru fiecare minge, pentru fiecare centimetru de teren”, a spus Ovidiu Burcă, la conferința de presă.

Echipa probabilă:

Oncescu – Buleică, Giafer, Țone, Moura – Dudea, Roșu, Bordușanu, Iglesias, Lazăr – Buhăescu

Bilete online pentru intrarea la meci: https://www.bilete.ro/dinamo-bucuresti-cs-otelul-galati-liga-2/dinamo-1948-sc-otelu-galati-16-aug-2022/

Marți, la ora 11:45, se mai găseau 555 de bilete online.

Declarațiile lui Neluț Roșu

”Este un derby al ligii secunde, din păcate. Sperăm să fim bine la ora meciului, să facem un meci mai bun decât cel cu Progresul Spartac. Foarte important este rezultatul, venim după o perioadă mai grea, cred că doar rezultatul contează pe început de sezon. Restul le putem regla pe parcursul campionatului.

Avem echipament, apă, mâncare, terenul de antrenament este foarte bun, avem din punct de vedere al condițiilor, condiții bune, celelalte probleme sperăm să se rezolve. Și pentru noi, dar și pentru suporteri, club, să fie mai bine.

Starea de spirit este foarte bună, fiecare cam am venit, știau care este situația clubului, nu ne-a apăsat într-un fel, problemele care sunt acum. Fiecare este încrezător, cei tineri își doresc să joace bine, să prindă un nou contract, lucrurile se vor rezolva în scurt timp.

Noi ne gândim într-o singură direcție, să formăm o echipă bună, un grup și să ne batem pentru un loc în play-off, să promovăm, dacă vom reuși asta, rămâne de văzut. Noi sperăm să vină cineva lângă echipă, sperăm să se rezolve problemele. Nu jucăm pentru patron, trebuie să jucăm pentru noi, să câștigăm, automat toată lumea va fi fericită.”

„Dinamo nu are lot de promovare”

Cred că este un an important, chiar dacă s-a retrogradat, este un an în care avem șansă să revenim. Dinamo nu are lot de promovare, trebuie să fim sinceri, realiști, ne batem, luptăm, o să vedem ce se întâmplă. Nu știu care echipa are lot de promovare, este important la finalul campionatului, au fost surprize. Anul trecut, era să promovăm cu Chiajna de pe locul 5. Nu există favorit, fiecare echipa are șansa ei, poate să obțină promovarea.

Noi ne uităm ce facem și să promovăm noi, nu ne interesează de alte echipe, că au probleme, dacă noi nu reușim să câștigăm, de ce să ne uităm la altă echipă. Important e ce facem noi și să tragem linie la final.

Și în liga a doua sunt jucători cu calitate, o promovare este frumoasă, dacă o obții, vedem la final ce se întâmplă. La Clinceni este un gazon bun, care ajută ambele echipe, pot să practici un joc mai bun. Dinamoviștii vin peste tot în țară, nu doar la Arcul de Triumf, ați văzut și în deplasare cu Progresul, am avut aproape plin tot stadionul, era roșu.

Nu doar banii sunt importanți, când ai rezultate și victorii, echipa merge bine, automat o să vină cineva lângă echipa și o să bage bani. Să fim noi bine, să reușim să câștigăm și cred că o să bine în final”, a declarat Neluț Roșu, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Lovitură încasată de FCSB înaintea dublei decisive cu Viking

Previous Ies la suprafață informații de interes
Next Interviu cu Burcă: „Nu lipsește absolut nimic”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *