„E un tigru care urlă şi nu îl aude nimeni”


Deian Sorescu a avut parte de un final de vis în tricoul lui Dinamo. Evoluțiile sale nu au putut fi trecute cu vederea de selecționerul Mirel Rădoi, iar evoluțiile timișoreanului au fost pe măsură.
Tânărului de 23 de ani i s-a putut remarca uriașul tatuaj de pe spate la finalul meciului cu Chindia, când, vizibil epuizat după un campionat greu și foarte lung, a cântat fără tricou alături de fanii din afara stadionului.

Acesta a comentat acest subiect la Sport Report, de pe Telekomsport 1.

”A durat în jur de 5 şedinţe, câte 6 ore. Nu l-am făcut tot o dată. L-am făcut pe bucăţi, bucăţi mici. Şi la ora actuală, tatuajul nu este finalizat. Este un cap de tigru. Am pus o dungă roşie pe ochi. Nu e dunga de nebuni, de pe buletin.

Tatuajul mă inspiră. Şi e imaginea mea în ultima perioadă, să zic aşa. A fost greu. E un tigru care urlă şi nu îl aude nimeni. Ceva de genul acesta. Dacă ştiam de la început că e de dureros, nu îl mai făceam, crede-mă. Mi-am dat seama la a treia, sau a patra şedinţă. Nu puteam să îl las aşa. Asta e acum”, a spus Sorescu pentru Telekomsport.

Citește și:

Noi detalii în cazul decesului Maicii Siluana Vlad. Unde va fi înmormântată

-->
Previous Amical de lux pentru Dinamo
Next Veste proastă pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.