E titular la Dinamo și dezvăluie: ”Am fost pe Ghencea și am trăit o mare bucurie, dar și spaimă”


A reușit să se impună ca titular în ultimele meciuri după ce Andrei Sin s-a accidentat. Laurențiu Corbu a primit șansa carierei de la Dusan Uhrin și nu are de gând să-l dezamăgească pe antrenorul ceh. Fundașul a dezvăluit care a fost visul său de o viață într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

”Mi s-a îndeplinit deja cel mai mare vis al meu în fotbal. Când eram copil, voiam să îmbrac tricoul echipei pe care o admiram. De aceea am vrut să fac eu mai mult pentru Dinamo, pentru că am fost ”câine” de mic.

Îmi plăcea cuplul N&D, Dănciulescu și Niculescu dădeau multe goluri. O să le mulțumesc mereu pentru că mi-au făcut multe bucurii. Cea mai frumoasă rămâne victoria cu 4-2 pe Ghencea, cu toate că n-am văzut partida la TV. Eram cu juniorii CȘJ Târgoviște în cantonament în Spania, abia după meci am văzut rezultatul, apoi am făcut rost de înregistrarea partidei, am urmărit-o și am țipat la fiecare gol.

Prima dată la un meci am fost pe Ghencea, când a dat Torje gol cu capul, în aprilie 2011. Am stat în peluză, în galerie, am trăit o mare bucurie, dar și o mare spaimă. Eram totuși un copil, 17 ani, la final a fost o bătaie între ultrașii dinamoviști și steliști. Nu puteam să vin oricând cu tata la meciuri din Târgoviște, dar mă mai lipeam de prieteni ai familiei”, a declarat Laurențiu Corbu.

Citește și:

Povestea Cascadei Urlătoarea și problema la care românii mai au de lucrat

Previous Un nou cumpărător pentru Dinamo: ”Vom trece la preluarea întregului pachet de acțiuni”
Next Dezvăluirea unui dinamovist despre ce a pățit în străinătate: ”Șoc”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *