E la Botoșani și a pus gând rău FCSB-ului: „Toată lumea știe că țin cu Dinamo”


FC Botoșani-FCSB se joacă duminică în Moldova și un om cheie al moldovenilor este dinamovist convins. Este vorba despre antrenorul echipei, Liviu Ciobotariu, care le-a pus gând rău roș-albaștrilor.

„Toate lumea ştie, nu pot să ascund faptul că simpatizez cu Dinamo. Este un lucru normal, pentru că am jucat acolo, am antrenat la Dinamo, am copilul care joacă la Dinamo. Se cunoaşte simpatia mea faţă de Dinamo.

Acum eu sunt la FC Botoşani, îmi doresc ca atât eu, cât şi jucătorii să câştigăm, în primul rând pentru punctele puse în joc, în al doilea rând pentru că nu am reuşit să câştigăm niciodată contra lor. Ne dorim lucrul acesta, dar jocul va fi foarte greu pentru noi. Suntem încrezători în forţele noastre. Important este să fim pregătiţi la ora meciului”, a declarat Liviu Ciobotariu, la conferința de presă de azi.

O eventuală victorie cu FCSB i-ar propulsa pe moldoveni în lupta pentru play-off. FC Botoșani e pe 9, cu 23 de puncte, la cinci lungimi de Astra, ocupanta locului 6.

Liviu Ciobotariu a evoluat la Dinamo între 1998 și 2000 și între 2004 și 2005, antrenând în „Ștefan cel Mare” în prima parte a sezonului 2011-2012. Denis, fiul său în vârstă de 20 de ani, este legimitat la Dinamo.

-->
Previous Un protagonist al beției de la Piatra-Neamț de anul trecut recidivează. Ce riscă acum
Next Ce riscă Steliano Filip după ce a comis-o la Split

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *