E CLAR Moruțan e dinamovist. Ce a declarat înainte de meci


Olimpiu Moruțan a semnat în această iarnă cu FCSB și de atunci nu-i merge prea bine în Liga 1. El va juca mâine seară împotriva lui Dinamo, echipă pe care se pare că o susținea când era mic. Chiar dacă Miriuță l-ar fi dorit în Ștefan cel Mare, Ionuț Negoiță nu a vrut să bage mâna în buzunar să-l aducă.

„Va fi un meci de luptă, vedeți și dumneavoastră cum e terenul, nu avem ce face dar trebuie să ne jucăm șansa. Favorita este Dinamo, echipă dintre cele mai bune din România, noi vrem să ne facem treaba și la finalul meciului o să vedem care e rezultatul. Sper să joc cât pot de bine acu cu Dinamo, nu pot să zic că am o scădere de formă. Am jucat două-trei meciuri mai proaste dar așa e în fotbal, ai zile bune și zile proaste.

Am mai spus-o că nu o să mă menajez, o să-mi fac treaba cât pot de bine. Cu Craiova este o dubla grea dar avem și noi o echipă foarte bună și ne putem bate de la egal la egal cu ei. Orice jucător î-și dorește să câștige Cupa României, ar fi primul trofeu al meu și aș fi foarte fericit dacă l-aș câștiga.”, a declarat Olimpiu Moruțan.

Ce spune Olimpiu Moruțan într-un interviu acordat în această iarnă Gazetei Sporturilor:

Previous BOMBĂ Un mason intermediază vânzarea lui Dinamo
Next Adrian Thiess, detalii IMPORTANTE despre posibila vânzare a clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *