E CLAR Jucătorul care pleacă de la Dinamo: ”A primit hârtie”


Dinamo încearcă să se despartă de mai mulți fotbaliști în această perioadă. Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a anunțat astăzi că Sergiu Hanca a primit o hârtie prin care e liber să se transfere în schimbul unei anume sume de bani. Din informațiile noastre suma cerută de club în schimbul său este de 100.000 de euro.

„Din ce știu, Sergiu s-a întâlnit cu domnul David și a primit o hârtie. Pentru o sumă de bani poate pleca. El oricum e în ultimele 6 luni de contract. E dorința lui de a pleca. Vom vedea dacă va pleca. În acest moment are o hârtie cu o anumită sumă. Dacă-și găsește, pleacă. Dacă are această hârtie nu va mai juca la noi, e simplă treaba”, a declarat Dănciulescu la TV Digi Sport.

Prima ofertă pentru mijlocașul de 26 de ani a venit în urmă cu două zile de la Hapoel Haifa. Israelienii sunt dispuși să plătească 100.000 de euro în schimbul lui Hanca. Fotbalistul își dorește să plece din Ștefan cel Mare după ce, la meciul pierdut cu Astra, 1-4, suporterii dinamoviști i-au agresat soția.

Citește și:

Amenințare DURĂ pentru jucători. Ce-i așteaptă din ianuarie

-->
Previous TRANSFER CĂZUT Unul dintre jucătorii pe care și-i dorea Rednic a refuzat oferta
Next Amenințare DURĂ pentru jucători. Ce-i așteaptă din ianuarie

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *