„E ca la Big Brother”. Reactie TARE a „Mitralierei”


Ieri, a aparut un material in Gazeta Sporturilor ce vorbea despre o relatie rece intre Florin Bratu si Ionel Danciulescu, afirmandu-se ca fostii coechipieri sunt la cutite. Daca Danciu a explicat ieri pentru doardinamo.ro care e situatia, afirmand ca nu e nimic adevarat, a sosit si reactia lui Bratu.

„Am vazut ce a aparut. Din pacate, de cand am venit la Dinamo ca antrenor e ca atunci cand eram si jucator.  Ma simteam ca la Big Brother. Intr-o familie mai sunt si contraziceri, mici neajunsuri. Le vorbesti, incerci sa rezolvi si iata s-a ajuns la o chestie ca asta in presa, in conditiile in care eu m-am dus sa il scot pe Danciu din gazele acelea”, a explicat antrenorul pentru Digi Sport.

„Ma temusem pentru el, chiar nu am nicio problema cu Danciu, sunt uluit de ce apare. Am vazut ca cei de la Gazeta asteapta momentul sa piarda echipa ca sa vina cu astfel de stiri, dar le transmit ca asta ma motiveaza, Bratone le ia ca atare, il motiveaza atat pe el, cat si pe jucatori”, a mai spus tehnicianul.

-->
Previous DESCOPERIND Bucurestiul. Un dinamovist impresionat
Next EXCLUSIV Nu-l mai doare nimic si se poate antrena fara nicio piedica!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *