Dușan Uhrin vrea la Dinamo


Conducerea lui Dinamo caută rapid un înlocuitor. Cristiano Borgodi, Vasile Miriuță și Dusan Uhrin au fost numele vehiculate. Și care, cu siguranță, se află pe lista lungă a lui Iuliu Mureșan & co.

„Nu m-a sunat nimeni de la Dinamo, dar dacă mă sună, poate mă întorc”, a recunoscut, franc, tehnicianul ceh.

„Ajunsese să fie invizibil pentru noii conducători. Au fost anunțați și în presă jucătorii care pleacă, Dusan a aflat din media ce fotbaliști ar vrea Dinamo să aducă, dacă scapă de interdicție. Aceasta după ce fosta conducere l-a pus să caute jucători în Cehia și în Slovacia.

Iuliu Mureșan nu l-a consultat niciun moment în privința lotului. Uhrin s-a întors la începutul acestei săptămâni la București, cu gândul că se va schimba ceva. De fapt, jucătorii nu vor să se antreneze, se ceartă între ei, până și cei tineri le reproșează celor experimentați că nu sunt cu gândul la Dinamo și vor ține ei echipa”, punctau, la vremea respectivă, apropiații lui Uhrin.

Dușan Uhrin Jr nu ar fi încasat niciun salariu de când s-a întors la Dinamo pentru a salva clubul de la retrogradare. Pe hârtie, salariul său ar fi fost de circa 7000 de euro. Cehul a luat doar prime de joc.Situația din lot s-a resimțit și în relația jucători-antrenor.

„Dusan a simțit că fotbaliștii nu-l mai ascultă, unii sunt cu gândul doar la plecare, alții își văd doar interesele lor. Iar faptul că Dinamo are în continuare interdicție la transferuri a pus capac.

Echipa nu-l poate legitima nici măcar pe Costi Nica, fundașul dreapta care s-a antrenat și-n primăvară cu echipa, a făcut-o și de la începutul stagiunii de vară”, mai punctau aceleași surse.

Citește și:

Orban susține că PNL s-a prăbușit în sondaje: ”Nici el n-a știut să explice cu smerenie. Plus criza politică artificială”

-->
Previous Mesajul de despărțire al lui Bonetti
Next Adrian Mutu dorit de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *