Dusan Uhrin: ”Tu vrei să mă omori?” Ce spune despre Puljic și Matei


Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, a vorbit astăzi într-o conferință de presă susținută la Săftica înaintea meciului de luni, de la 21:00, cu Hermannstadt, despre problemele de la echipă, dar și despre Puljic și Cosmin Matei, doi jucători pe care și-a dorit să-i aducă la Dinamo.

-Cum credeți că va fi confruntarea cu Hermannstadt?

Ne așteaptă un meci foarte greu pentru că noi nu am câștigat de mult timp, trecem printr-o perioadă dificilă, dar în ultimul meci am început să jucăm mai bine în repriza a doua, și e important pentru noi, ne dă încredere că putem înscrie goluri acasă. Dar mă aștept la un meci foarte greu, i-am urmărit și au jucători cu mare experiență, am și antrenat pe doi dintre ei, trebuie să ne batem de la început cu ei pentru că avem nevoie neapărat de cele trei puncte.

-Mai doriți alți jucători? Vine Puljic?

Da, îl cunosc. Știu toate discuțiile despre Puljic, mi-l doresc, dar situația exactă în cazul lui trebuie explicată de conducerea lui Dinamo, eu știu ceva, dar nu tot. Am văzut reacția fanilor în cazul în care nu vine, dar eu n-am ce să vă spun pentru că negocierile depind de conducere, nu de mine. Dacă va merge la FCSB eu nu știu, asta trebuie să-l întrebați pe jucător.

-Vi l-ați fi dorit pe Cosmin Matei care tocmai a semnat cu Viitorul?

El și-a dorit să fie mai aproape de casă. Ăsta este adevărul.

-Cum vi se pare că Dinamo e după 6 etape pe ultimul loc?

Știu că e unul din cele mai proaste momente din istorie dar nu avem ce să facem, trebuie să ne mobilizăm și să urcăm cât mai repede în clasament. Trebuie să fim mai buni și mă aștept ca băieții să înțeleagă ideile mele, eu am venit aici să ajut, jucăm pentru că vrem să câștigăm, sper ca începând de la meciul acesta să avem atitudine de învingători din primul minut. Competiția din România este puternică.

-S-a schimbat cumva obiectivul din calificarea în play-off la salvarea de la retrogradare?

Tu vrei să mă omori??? Am mai spus că nu vreau să joc în play-out.

-Ce șanse le dai celor de la CFR Cluj să se califice?

Slavia a jucat bine în prima repriză, CFR Cluj în a doua. Ei au șanse. Dacă marchează acolo, se pot califica. Slavia a schimbat 10 jucători. CFR Cluj a jucat înainte multe meciuri tari, Slavia în schimb e proaspătă, asta este realitatea. CFR a jucat 14 meciuri, Slavia doar 6. E o diferență foarte mare. Plus că la Cluj au fost și probleme cu accidentările.

-Ce crezi că vor face suporterii mâine?

Că ne vor susține.

-Dan Nistor poate juca în primul 11 mâine?

Eu sper că da, dar vom vedea dacă va putea juca 90 de minute.

Citește și:

INTERVIU Diego Fabbrini: ”Vom fi campioni”. Mesaj pentru fani

-->
Previous INTERVIU Diego Fabbrini: ”Vom fi campioni”. Mesaj pentru fani
Next Dinamo poate trece peste FCSB. Echipa probabilă plus cotele cu Hermannstadt

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *