Dusan Uhrin, supărat: ”În Cehia n-ar fi fost așa”


Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, a devenit în scurt timp un tehnician foarte apreciat în Ștefan cel Mare. Odată cu venirea lui nici suporterii nu l-au mai cerut pe Mircea Rednic, în semn de respect pentru cehul care a venit să revigoreze echipa în cel mai prost moment din istorie. Și a reușit, Dinamo este pentru prima dată în acest sezon pe loc de play-off.

-A fost unul dintre cele mai bune meciuri ale lui Dinamo, ce ai schimbat?

Nimic. Am luat pas cu pas lucrurile, acum ne-am creat foarte multe ocazii, de asemenea, cu FCSB am făcut un meci foarte bun, cred că am jucat mai bine cu ei, suntem bucuroși dar e doar un prim pas pentru a fi aproape de play-off.

-Vă mulțumește acest rezultat?

Credeți-mă, este suficient 2-0, am luat cele trei puncte, au avut și ei ocazii, poate că noi am avut mai multe, 8 sau nici nu mai știu acum exact, dar ăsta-i fotbalul. Nu știu dacă a fost offsaid, până la urmă important e că am luat cele trei puncte.

-Vă așteaptă patru meciuri foarte dificile…

Pentru noi fiecare meci e dificil, credeți-mă!

-Dar dacă Dinamo va juca așa veți fi în play-off?

Nu știu, avem multe meciuri de jucat, avem și multe accidentări, Popa a resimțit ceva în timpul meciului și de aceea l-am schimbat, dar Montini va reveni la antrenamentele normale săptămâna viitoare, trebuie să fim și pregătiți fizic ca să jucăm bine. Avem fotbaliști în lot, dar pentru anumite tactici pe care vreau să le implementez nu avem. Acum au început să înțeleagă ce vreau de la ei, dar trebuie să fie pregătiți pentru asta.

-Ce a pățit Popa?

I s-a blocat spatele.

-Slavko Perovic nu a jucat așa cum s-ar fi așteptat lumea…

Eu m-am așteptat la asta pentru că l-am împins ca să fie pregătit fizic să joace. A pierdut 5 kilograme și este foarte greu să joci bine, el a făcut 10 antrenamente pe săptămână, a fost o perioadă foarte grea pentru el. El simte jocul, doar că a fost greoi din cauza faptului că a făcut foarte multe antrenamente.

-Diego Fabbrini când va reveni?

El va începe alergările sâmbătă sau duminică. Este posibil să joace la meciul cu Foresta Suceava, dar nu știu deocamdată, depinde cum va reacționa organismul lui.

-Cine v-a mai mulțumit?

Ante Puljic și Popescu au jucat bine, sunt foarte importanți pentru noi în apărare, am schimbat jucătorii din apărare și au început să aibă încredere în ei. Cu Nistor pentru noi este foarte greu, după echipa națională noi am jucat vineri, este greu pentru noi. Și Neicuțescu, Ciobotariu, Grigore, pentru noi a fost greu să pregătim meciul ăsta. Sunt fericit că am jucători convocați, dar să joci vineri imediat și să pregătești bine meciul e foarte dificil. În Cehia am fi jucat duminică dacă am fi avut jucători la națională.

-Ce părere aveți despre faptul că medicul echipei a ieșit în presă cu declarații?

Asta este problema lui. Eu nu am avut niciun dialog cu el. A avut dialog cu presa. Un singur lucru a fost adevărat, cu acel conflict cu bucătarul, care a fost picătura care a umplut paharul pentru mine.

-Ai un mesaj pentru fani?

Da, ne-am dori să vină mai mulți fani la acest stadion, chiar dacă nu le place aici pe Dinamo. Dar avem nevoie de ei și ne vom lupta pentru ei.

Citește și:

VIDEO Ce nu s-a văzut la TV. Nistor a făcut spectacol la finalul meciului cu galeria

-->
Previous VIDEO Ce nu s-a văzut la TV. Nistor a făcut spectacol la finalul meciului cu galeria
Next Prunea sare în apărarea jucătorilor: ”Nimeni nu va pleca de aici”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *