Dusan Uhrin știe cum poate salva sezonul. Mesaj pentru suporteri de Crăciun


-->
Dusan Uhrin a adus speranța la Dinamo și a avut un început de mandat cum nu se poate mai bun. Ulterior, echipa din Ștefan cel Mare a fost măcinată de tot felul de scandaluri, primul cu medicul, ulterior cu salarii neplătite și un război inutil între membrii din conducere. Totul a dus la dezbinare și la ratarea unui nou sezon regulat.

Cu toate acestea, cehul care antrenează Dinamo are o strategie clară și știe cum poate salva formația.

”Sunt optimist. În primul rând, sper să fie mai mulți bani în fotbalul românesc, ca să crească campionatul. În al doilea rând, în ceea ce ne privește, sper și cred că totul va fi mai bine și mult mai bine!

Mesajul meu pentru suporteri este să fie alături de noi. Știm că nu am avut o perioadă prea bună, însă trebuie să creadă. Eu încă mai cred. Le urez din tot sufletul Sărbători fericite și sperăm să-i facem și noi fericiți din ianuarie. Dinamo vrea să arate o nouă față, mai bună, din 2020!

În ciuda situației nu foarte bune din campionat, Dinamo are șansa de a câștiga Cupa României. Suntem în sferturi și vom încerca să câștigăm trofeul. Eu cred că sunt șanse mari să câștigăm Cupa și să le oferim fanilor acest trofeu în 2020, ca să începem de undeva, să punem o bază pentru viitor.

Trebuie să facem o pregătire eficientă și să jucăm mult mai bine ca în 2019. Cupa României este un obiectiv major, dar n-am renunțat nici la locul 6 în Liga 1, pe care vom lupta să-l obținem”, a declarat Dusan Uhrin într-un interviu pentru Gsp.ro.

Citește și:

Viața Sfântului Ștefan, întâiul mucenic

Previous Sergiu Hanca recunoaște: ”Îmi tăiam degetele de la o mână” Știe cum se poate redresa Dinamo
Next Dusan Uhrin, dezvăluire despre Nistor: ”Asta știu eu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *