--> -->

Dusan Uhrin și-a găsit altă echipă


-->
Dusan Uhrin jr. (54 de ani) nu a stat prea mult să-şi lingă rănile după ce nu a reuşit să o salveze pe Dinamo de la retrogradare, deşi ştia cu mai multe luni înainte că va ajunge să joace două meciuri de baraj pentru a rămâne în Liga 1.

Tehnicianul care în România a antrenat în trei rânduri pe Dinamo s-a înţeles cu Karmiotissa Pano Polemidion, echipă care a terminat pe locul 1 în liga secundă din Cipru, cu 63 de puncte obţinute în 30 de etape, la fel cu Nea Salamis, şi a promovat. El urmează să semneze un contract pe un an cu opţiune pentru încă unul.

Antrenorul ceh a plecat repede de la Bucureşti după ce „câinii roşii” au retrogradat pentru prima dată în întreaga sa istorie de 74 de ani, situaţia care i-a enervat rău pe dinamovişti.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a fost foarte supărat pe Uhrin şi a precizat că cehul a plecat din ţară înainte să poarte o discuţie cu conducerea echipei care l-a angajat. Plus nume importante din istoria lui Dinamo care l-au acuzat pe ceh că a fugit şi a lăsat baltă Dinamo.

De altfel, şi pe transfermarkt.com, în dreptul lui Uhrin scrie că este sub contract cu Dinamo din martie 2022 şi că rămâne de stabilit când se va încheia înţelegerea.

Citește și:

CTP, dat afară de la Digi24! ”Unilateral”

Previous Ce urmează la Dinamo în perioada următoare
Next Cătălin Carp: „Nu avem nicio scuză”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *