Dusan Uhrin și-a apărat suporterii: ”Fantastici” Ce spune despre scandările rasiste


Antrenorul ceh al lui Dinamo este foarte inteligent când vine vorba despre interviurile de după meci. Este întotdeauna foarte atent la ceea ce declară și știe cum să dribleze întrebările reporterilor care nu-i convin.

”A fost o primă repriză foarte dificilă pentru noi, deoarece Steaua a început să joace mai bine, dar am vorbit în vestiar la pauză ce trebuie să facem și în repriza a doua am intrat mult mai bine. A fost un meci excelent pentru ambele echipe. E un rezultat corect.

Atât noi, cât și ei, avem jucători buni. Nu vreau să comentez, e problema lor dacă cred că au jucători mai buni. Dacă era așa, trebuiau să învingă.

Atmosfera a fost fantastică, sunt fericit să joc astfel de meciuri. 30.000 de persoane, a fost un derby foarte frumos.

Mereu se întâmpla asta în derby-uri, se oprește meciul, nu vreau să comentez asta. Nu m-am temut pentru că vom pierde meciul din cauza asta pentru că nu s-a întâmplat ceva grav. Ok, au aruncat ceva în teren, dar n-au lovit pe nimeni.

Suporterii noștri au fost fantastici și ne-au împins de la spate. Le mulțumim pentru asta. Nu știu despre incidentele de la finalul meciului, dar nu sunt normale.

Nu vreau să comentez dacă suporterii noștri l-au făcut pe un jucător de la FCSB țigan. Avantajul meu este că nu înțeleg româna. Nu am auzit cuvântul țigan. Eu mă concentrez pe meci. Nu mă întrebați de lucruri care nu țin de un antrenor. Atmosfera a fost fantastică, cum ar fi fără fani? Păcat că nu am câștigat.

Nu cred că jucătorii mei au părut obosiți. Doar un singur jucător și-a pierdut puterile pentru că s-a accidentat, Neicuțescu, iar Mrzljak încă nu e la 100% capacitate pentru că are deocamdată doar două meciuri după ce a revenit după accidentare. Restul s-au descurcat foarte bine.

Nu vreau să comentez arbitrajul. Ce șanse avem la play-off? Întreabă-mă după 10 etape”, a declarat Dusan Uhrin.

Citește și:

Situație incertă la echipă. Ce se întâmplă cu vânzarea clubului

-->
Previous Eroi fără pelerine. Daniel Popa și Dan Nistor au salvat un suporter aseară
Next FOTO Nistor și Coman au dat-o la pace în cantonamentul României

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *