Dusan Uhrin, puțin supărat: ”Sunt reguli clare”


Antrenorul lui Dinamo, Dusan Uhrin, are mentalitate de învingător și nu concepe să piardă un nou meci în deplasare. FC Voluntari-Dinamo se va juca duminică, de la ora 17:00, pe stadionul ”Anghel Iordănescu” din Pipera. Tehnicianul ceh a fost dezamăgit de faptul că instalația de încălzire a gazonului de pe stadionul din Voluntari nu a funcționat la capacitate maximă și terenul a părut înghețat.

-Cum crezi că va fi meciul de la Voluntari?

Noi nu am mai câștigat de mult timp în deplasare și trebuie să ne luptăm să câștigăm pentru că avem șanse mici să ajungem în play-off și trebuie să le jucăm până la capăt și să ne concentrăm chiar mai mult decât înainte. Asta este cheia la echipa mea, o parte dintre jucători au pierdut în 2019 focusul în timpul meciurilor, așa că acum trebuie să facem diferența prin asta.

Ultimele rezultate nu au fost foarte bune pentru noi, dar noi încă mai avem șanse și cât timp mai sunt, trebuie să ne luptăm pentru ele.

-Faceți 12 puncte în 4 meciuri?

Este greu de spus, dar vrem să câștigăm toate meciurile și lucrăm la asta. Trebuie să arătăm că suntem foarte buni.

-Ai văzut Voluntari-FCSB?

Da, am văzut. Voluntari a jucat foarte bine, dacă nu pierdea un jucător era foarte dificil pentru Steaua. Eu sper să folosească încălzirea gazonului pentru că am văzut mișcări proaste ale jucătorilor pe teren datorită suprafeței înghețate de joc. Nu înțeleg de ce există aici aceste reguli dacă nu se respectă, pentru că nu protejează jucătorii de posibile accidentări.

-Te-a surprins vremea de afară?

Nu, e iarnă! Și chiar e o iarnă blândă. Doar câteva zile sunt temperaturi cu minus, dar înainte vremea a fost excelentă. Iar cei care se ocupă de terenuri nu pot fi surprinși. Sunt reguli clare.

-Sorescu crezi că o să plece?

Nu mă gândesc la asta. Dinamo nu are nicio ofertă pentru el.

-De ce l-ați adus pe Marko Ehmann?

Pentru că l-am lăsat să plece pe Florin Bejan la Voluntari, el are vârsta potrivită pentru a merge acolo, era dificil ca Bejan să rămână aici și să nu joace, l-am ajutat. Iar în cazul lui Ehmann, l-am urmărit, e un jucător tânăr, trebuie să muncesc cu el ca să-l ajut să fie mai bun pe viitor.

-Voluntari are un antrenor care a fost aici la Dinamo…

Da, și este un antrenor foarte bun care i-a făcut pe cei de acolo să joace bine. Noi am avut și meciul trecut noroc de am câștigat meciul cu ei. Va fi un meci dificil. Eu sper ca jucătorii mei să fie atenți pentru că vom face totul pentru acest meci. Nu este suficient pentru mine să joci un meci bine și nici pentru Dinamo.

Citește și:

Avantajul dinamoviștilor înaintea partidei cu Voluntari

-->
Previous Sorescu și-a hotărât viitorul: ”Situația mea e clară”
Next Țiriac lasă o mică portiță dinamoviștilor: ”Cu proprietarul căruia sunt bun prieten”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *