Dusan Uhrin pus pe glume la conferință


-->
Dinamo de pregătește de meciul de mâine seară, cu Chindia Târgoviște. Astăzi a avut loc conferința de presă, iar antrenorul lui Dinamo a comentat situația complicată în care se regăsește clubul după decizia Tribunalului în cazul lui Dario Bonetti.

Antrenorul italian a câștigat în instanță procesul cu fostul club și vrea cel puțin 80.000 de euro din contractul care nu s-a derulat, însă Uhrin spune că cei din conducere trebuie să rezolve problema.

„Cred că nu e o întrebare pentru mine. Nu-mi pasă de asta. Nu e problema mea. Dacă vine Bonetti, antrenăm împreună. La un meci voi fi eu asistentul lui, la altul va fi învers. Glumesc. Trebuie să întrebați conducerea.

Contractul meu e pe 1 an și 3 luni. Dar totul depinde de salvarea clubului”, a declarat Uhrin.

Ce a declarat Zăvăleanu zilele trecute

„Până nu apare motivarea, este dificil să tragem vreo concluzie pe baza unei informații sumare și să facem declarații”, spunea Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, pentru GSP.

Soluția tribunalului

Soluția pe scurt: „Admite, în parte, contestaţia, astfel cum a fost precizată. Anulează măsura administratorului judiciar RTZ& PARTNERS SPRL – Filiala Bucureşti a debitoarei SC DINAMO 1948 SA înregistrată sub nr. 2512/26.09.2021 de denunţarea a Contractului de Activitate Sportivă înregistrat sub nr. 406/14.07.2021 la SC DINAMO 1948 SA încheiat între contestatorul BONETTI DARIO şi debitoarea SC DINAMO 1948 SA.

Respinge, ca inadmisibile, cererile contestatorului privind constatarea neîncetării efectelor contractului odată cu denunţarea acestuia, obligarea intimatei la respectarea in continuare a contractului şi obligarea debitoarei la plata sumelor scadente pana la momentul prezent. Obligă debitoarea SC DINAMO 1948 SA la plata către contestator a sumei de 200 lei reprezentând taxă judiciară de timbru.

Cu apel, în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, azi 24.03.2022.

– Hotarâre 1378/2022 24.03.2022

Citește și:

Raluca Turcan despre bărbatul ei: ”Gătește”

Previous Plecare de ultimă oră de la Dinamo
Next Dinamo, decimată înaintea meciului cu Chindia

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *