Dusan Uhrin, promisiune la revenire: ”Salvăm Dinamo”


Dusan Uhrin este noul antrenor al lui Dinamo. Tehnicianul ceh de 53 de ani s-a întors în Ștefan cel Mare după o pauză de un an de zile. Antrenorul și-a dat demisia de la Dinamo pe 8 martie 2020, chiar înainte de pandemia de coronavirus.

În locul său a fost ales atunci Adrian Mihalcea, care a condus un antrenament, iar ulterior s-a trecut la lockdown, așa că nu a mai apucat să-i antreneze pe dinamoviști până-n luna mai. Oricum, mandatul lui Mihalcea a fost unul dezastruos, iar apoi a venit Gigi Mulțescu și Cornel Țălnar, care au reușit să-i resusciteze pe ”câini”.

La un an distanță, Dusan Uhrin a avut curajul să se întoarcă chiar dacă pandemia nu a trecut, iar Dinamo are un lot destul de subțire, fiind însă câțiva jucători valoroși pe care el îi cunoaște bine din mandatul trecut. De altfel, antrenorul a rămas membru DDB chiar dacă a plecat din Ștefan cel Mare.

”Am revenit pentru suporterii incredibili ai lui Dinamo. Ei m-au convins! Am venit să salvăm Dinamo și sunt convins că vom reuși”, a declarat Dusan Uhrin pentru Prosport.

Baftă, Dusan Uhrin! Suntem convinși și noi că vei reuși să salvezi Dinamo! Totul e să fii lăsat să o faci.

Citește și:

Nelu Tătaru despre obligativitatea vaccinării copiilor: ”În acel caz copilul va fi preluat de altcineva”

-->
Previous Detaliile înțelegerii cu Dusan Uhrin
Next Anunț OFICIAL: „DDB SPANIA este în acest moment în discuții cu Real Madrid. Sună ireal”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *