Dusan Uhrin, probleme după pauza de iarnă


Dinamo a încheiat cantonamentul de iarnă pe 23 ianuarie, astăzi a avut loc ultimul meci amical acasă, cu Arsenal Tunari, și dacă e să tragi linie după această perioadă, echipa din Ștefan cel Mare n-o duce deloc bine. Jocul echipei a fost ok în stagiul de la Benahavis, dar echipa este mult slăbită și jucătorii care au venit nu vor avea timp să se adapteze.

Dinamo a reușit să înregimenteze în această iarnă decât doi jucători, Lukas Skovajsa și Vali Lazăr, urmând ca mâine să semneze și slovacul Kristian Kostrna. De asemenea, se negociază cu un atacant belgian, dar rămâne de văzut dacă acesta va semna.

Cert este că dacă Skovajsa a fost ok în perioada de pregătire și a prins toate meciurile amicale, Vali Lazăr deja s-a accidentat și rămâne de văzut dacă va fi apt pe 1 februarie. Iar ceilalți doi vor avea nevoie de timp pentru a fi integrați în angrenajul lui Dinamo.

În schimb, Dinamo i-a pierdut în această iarnă pe Dan Nistor (n.r. a fost vândut pe 270.000 de euro la Universitatea Craiova), Denis Ciobotariu (n.r. vândut pe 150.000 de euro la CFR Cluj) și Gabriel Moura (n.r. plecat gratis ieri la Gaz Metan Mediaș).

Citește și:

Kristian Kostrna, primele declarații despre Dinamo

-->
Previous Kristian Kostrna, primele declarații despre Dinamo
Next O altă pistă pierdută pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *