Dușan Uhrin: „Poate m-ar împușca”


În cadrul unui interviu acordat pentru presa din Cehia, Dusan Uhrin a făcut câteva dezvăluiri din fotbalul românesc. Tehnicianul a făcut referire și la patronul FCSB-ului, Gigi Becali. Uhrin a declarat că nu ar putea lucra niciodată cu patronul de la FCSB, având în vedere comportamentul acestuia și rivalitatea cu Dinamo. Tehnicianul a vorbit și despre impresarii Ioan și Victor Becali, explicând cât de mare este influența celor doi în fotbalul românesc.

„Cu Gigi Becali m-am întâlnit la câteva meciuri și ne-am salutat, dar nu-l cunosc personal. Știu unde locuiește, are o casă la periferia Bucureștiul și o zonă dedicată unde primește vizitatori. În fața casei are o cruce de aur de doi metri, e un fanatic. Chiar și la baza clubului, care este una de lux, a construit o biserică. Le construiește în multe locuri, iar oamenii probabil îl plac. El vede credința într-un alt mod față de cum o vedem noi.

Becali e toată ziua la TV, e greu cu el, dar, pe de altă parte, investește mulți bani în fotbal, plătește antrenorii și jucătorii la timp. Apropo, are și un văr, Giovanni, care lucrează cu fratele său (n.r – Victor). Sunt puternici, vând jucători pe 10 milioane de euro, cum a fost cazul lui Valentin Mihăilă, de la Craiova la Parma, sau Nicolae Stanciu, care nu s-a mai dus la Galatasaray. Tot ei l-au vândut pe Alexandru Cicâldău pentru 6,5 milioane.

Nu, nu aș merge în viața mea acolo (n.r – la echipa lui Gigi Becali, FCSB). Condiția mea e să nu te implici în munca mea sau să îmi impui anumiți jucători la meciuri. Nu ar funcționa. În plus, am lucrat la Dinamo, nu mi-aș putea imagina cum ar fi la FCSB. Poate m-ar împușca sau cine știe…”, a spus Dusan Uhrin, pentru iSport.

Citește și:

Insula Sfânta Anastasia, istorie, creștinism, panorame extraordinare

-->
Previous Dinamoviștii râd de rivali
Next Florin Prunea, atac furibund la conducerea lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *