Dusan Uhrin nemulțumit la reuniunea echipei


Dușan Uhrin a rămas antrenorul lui Dinamo, poate neașteptat pentru mulți microbiști, având în vedere situația de la club. Antrenorul a ajuns ieri în București, iar astăzi a susținut primul antrenament al echipei, la Săftica.

Totuși, la o primă declarație, cehul nu este foarte optimist. Se declară nefericit de situație, atât de cea din prezent cât și de ceea ce urmează.

„Oamenii care muncesc pentru noi trebuie şi ei plătiţi. Pentru mine important e cine vine la Dinamo. E important să facem o echipă bună. Competiţia va fi grea în sezonul viitor, că au promovat echipe bune. Va fi greu să ajungem între primele 6 echipe.

Nu sunt încântat de situaţie, dar va trebui să vorbesc cu nişte şefi şi să-mi spună cum stau lucrurile exact. Nu ştiu cine e şeful. Nu e normal. Voi vorbi cu cei care mi-au recomandat să vin aici.

Nu cred că putem ajunge în play-off. Pentru anumite poziţii nu avem jucători, avem doar tineri pe care nici nu-i cunosc”, a declarat Uhrin.

Miercuri, la ora 8:00, este programată vizita medicală la Institutul Național de Medicină Sportivă (INMS), Dinamo urmând să-și continue antrenamentele la Săftica până pe 20 iunie.

Citește și:

Ludovic Orban, reacție vizavi de locurile la VIP la Euro 2020: ”Primarul general m-a invitat”

-->
Previous Ultimele informații privind intrarea în insolvență
Next Mario Nicolae: "Cortacero vine la București”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *