Dusan Uhrin lăudat: „Și-a dat seama”


Dușan Uhrin a readus dramul de speranță la Dinamo. Deși în urmă cu 3 etape, șansele de salvare directă păreau aproape imposibile, lucrurile s-au schimbat dintr-o dată, și Dinamo este acum la mâna ei.

Cornel Dinu, o voce importantă pentru suflarea dinamovistă are numai cuvinte de laudă la adresa cehului care a reînviat-o pe Dinamo.

”Dinamo pare într-o creştere de realism de joc. Spuneam că Uhrin nu cunoaşte încă ce capacitate are lotul, dar acum cred că şi-a dat seama ce oameni are şi ce poate să facă” a explicat ”Procurorul”.

”A reuşit antrenând un sistem de blocaj defensiv foarte realist. Adică trei apărători centrali, trei mijlocaşi al căror aport este mai mult defensiv. Doi jucători în benzi, dintre care Sorescu este mai mult jucător ofensiv, iar Filip ceva mai defensiv şi cu unul sau doi atacanţi. Şi-a dat seama de piesele de care dispune şi dă dovadă de inspiraţie. Ştie că dacă nu poate să atace, măcar se închide. Face un bloc compact în faţa careului şi încearcă să recupereze rapid. O judecată practică, realistă şi care în condiţiile campionatului nostru şi ale lui Dinamo, dă roade” a mai explicat Cornel Dinu, în exclusivitate la Telekom Sport.

Citește și:

Profesorul Leon Dănăilă are mari probleme de sănătate. Era pe lista de așteptare la Spitalul ”Foișor”

Previous Se deschid porțile pentru spectatori
Next E OFICIAL. Fanii se întorc pe stadion

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *