--> -->

Dusan Uhrin la prima conferință: ”Încă n-am semnat”


-->

Dusan Uhrin a susținut astăzi prima conferință de presă în calitate de antrenor principal la Dinamo chiar dacă antrenorul nu a apucat să semneze încă contractul din cauza unor negocieri dure cu cei din conducere.

Dusan Uhrin: ”Încă nu cunosc toți jucătorii”

”Sunt a patra oară aici la Dinamo și de fiecare dată când revin aici echipa are probleme. Am încercat de fiecare dată să dau tot ce pot să salvez Dinamo. De fiecare dată când am fost aici a fost dificil și de fiecare dată au fost probleme, acum vin de asemenea într-o situație foarte dificilă și încerc și de această dată să dau totul.

Am fost ieri să-i cunosc pe jucători, au schimbat mulți jucători, încă nu-i cunosc pe toți, trebuie să știe suporterii că voi da totul să rămână Dinamo în Liga 1. Și data trecută eram jos, aproape retrogradasem și am salvat echipa chiar și de la baraj. Acum toți vorbesc despre a merge la baraj dar mai întâi trebuie să scăpăm de retrogradarea directă.

Am văzut că Gaz Metan Mediaș are probleme, dar nu trebuie să ne uităm la alții. Și la baraj va fi dificil pentru că joci cu cea mai bună echipă din Liga 2. Avem mulți jucători accidentați, când am venit data trecută primul meci am făcut un egal și încă două am pierdut. Am nevoie de timp, dar nu am timp, trebuie să facem rezultate imediate. Dar să știți, vom face TOT să salvăm echipa de la retrogradare.

Încă n-am semnat contractul, o să-l semnez după conferința. Am tot negociat multe zile, dar nu vreau să vorbesc despre asta. 51 de jucători au evoluat în acest sezon pentru Dinamo? E o cifră interesantă.

Adrian Mutu a jucat împotriva mea, îl cunosc foarte bine, m-a omorât, că a marcat goluri atunci.

Pentru noi sunt mulți accidentați, trebuie să bag în teren cei mai buni jucători, sper să am mână bună, să-i pun unde joacă ei mai bine. Nu cred că vor fi probleme să fiu pe bancă dacă semnez contractul astăzi, sâmbăta”, a declarat Dusan Uhrin.

Gabriel Torje: ”Nu ne asumăm plecarea sau venirea unui antrenor”

”Este un derby, din păcate se joacă fără suporteri, mi-aș fi dorit să fi fost un stadion plin. Rapid este o echipă rănită în orgoliu pentru că ei se așteptau să joace play-off. Acum știm că va fi foarte greu, avem destul de multe absențe, dar avem un lot care poate face față la orice situație. Adrian Mutu e un antrenor profesionist, poate în viitor va fi la Dinamo sau la FCSB, nu știi ce-ți rezolvă viitorul.

E ciudat să joci la Mioveni, avem atâtea stadioane în București, dacă nu e omologat de ce l-au mai construit? Știam că Arcul de Triumf se joacă rugby acolo.

Noi trebuie să ne facem meseria, indiferent cine e pe bancă antrenor, trebuie să jucăm, să ne facem datoria, să nu creadă cineva că noi schimbăm antrenori. Noi trebuie să fim fotbaliști și să ascultăm și să ne facem datoria. Și la domnul Rednic că noi am vrut să-l dăm afară, că pe Flavius am vrut să-l ținem. Noi nu trebuie să ne asumăm plecarea sau venirea unui antrenor, noi trebuie să jucăm fotbal. Nu suntem roboți, sunt momente și momente. Ideea importantă e că trebuie să ne facem datoria. Aruncă mulți cu săgeți către Dinamo în această perioadă.

Eu personal în momentul în care mă critică cineva mă automotivez. Sunt jucători care sunt afectați când cineva îi blamează, dar eu personal nu pun la suflet și încerc să-i motivez și pe ceilalți cât de mult pot.

Noi trebuie să fim conștienți că toți trebuie să susținem Dinamo. Eu n-am primit mesaje de amenințare, în 2022 dacă ameninți pe cineva te duci la pușcărie. Noi suntem jucători dar am fost și suporteri și știm și noi să înjurăm, dar asta nu dă dovadă de prea multă minte. Cu Dragos Grigore vorbesc mereu. N-am vorbit de meci. În teren suntem adversari, în afară suntem prieteni”, a declarat Gabriel Torje.

-->
Previous Zăvăleanu: "Cea mai bună soluție"
Next Ioan Andone îngrijorat de viitorul clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.