Dusan Uhrin la Dinamo. Salariu și bonus consistent


-->

Flavius Stoican nu a mai rezistat și în play-out. Înfrângerea de la Cluj i-a fost fatală tânărului antrenor care s-a despărțit astăzi de jucători și la Dinamo va reveni Dusan Uhrin. Tehnicianul ceh și-a dorit să se întoarcă la echipa din Ștefan cel Mare pentru a o mai salva odată de la retrogradare.

Dusan Uhrin era varianta vehiculată și acum o lună

Antrenorul ceh a vrut să revină încă de acum o lună la Dinamo, dar Iuliu Mureșan s-a opus mutării și a solicitat clar ca Flavius Stoican să rămână la echipă chiar dacă cei din DDB nu l-au vrut de la început pe Stoican.

Acum, DDB însă s-a impus și a reușit să-l readucă pe Dusan Uhrin

Reprezentații DDB și Uhrin s-au pus de acord în privința banilor. Cehul va avea un salariu lunar de 8.000 de euro, iar dacă va reuși s-o salveze pe Dinamo de la retrogradare direct, va încasa un bonus de 25.000 de euro. Dacă va păstra formația alb-roșie în prima ligă după baraj, va primi un bonus mai mic, de aproximativ 10.000 de euro.

Dusan Uhrin i-a mai pregătit pe „câini” în perioadele august – martie 2020 și aprilie – iulie 2021, plecând înainte de startul sezonului actual din cauza problemelor financiare, iar acum revine la cererea ultrașilor din DDB pentru a salva echipa de la retrogradare.

Programul lui Dinamo în play-out

Etapa 1: Rapid – Dinamo
Etapa 2: Dinamo – Sepsi
Etapa 3: Chindia – Dinamo
Etapa 4: Dinamo – FCU Craiova
Etapa 5: CS Mioveni – Dinamo
Etapa 6: Gaz Metan – Dinamo
Etapa 7: Dinamo – Clinceni
Etapa 8: FC Botoșani – Dinamo
Etapa 9: Dinamo – UTA

Citește și:

Rușii au explicat ce înseamnă litera Z de pe tancuri

Previous Flavius Stoican a plecat de la Dinamo
Next Răsturnare de situație la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *