--> -->

Dușan Uhrin înainte de Dinamo-Sepsi


-->
Dinamo se pregătește de meciul din play-out, cu Sepsi Sf. Gheorghe, duminică, ora 16:00, pe stadionul Dinamo.

Dusan Uhrin a susținut conferința de presă dinaintea meciului. Antrenorul ceh este de părere că echipa pleacă cu șansa a doua în această partidă.

Sigur de baraj, Uhrin urmărește deja meciurile posibilelor adversare: „Va fi foarte greu”

Uhrin: „Sepsi e favorită”

„Toate meciurile sunt grele pentru noi. Sepsi este o echipă puternică, cu atacanți puternici, care marchează mult. Sepsi e favorită, cu siguranță. E în fața noastră și joacă bine. Trebuie să fim atenți și concentrați în defensivă.

Nu vreau să mai vorbesc despre greșeli, am văzut că în fiecare meci se întâmplă ceva. Trebuie să rezolvăm problemele și să avem încredere și să câștigăm meciurile. E foarte important să ne revenim.

Nu știu situația celor de la Gaz Metan și Academica Clinceni, dar e o veste bună. Dar la baraj va fi foarte greu. Trebuie să construim o echipă pentru baraj și să avem încredere în noi. Am văzut deja niște meciuri din Liga 2, dar nu început să le studiez cu atenție. Am treabă cu meciurile din Liga 1. Nu vreau să vorbesc despre baraj, dar, în mod normal, trebuie să fim favoriți.

Am venit aici să salveză Dinamo, dar echipa are multe probleme. E mai greu acum decât anul trecut. Atunci, jucătorii erau mai concentrați. Avem jucători buni, dar trebuie să dea chiar mai mult de 100%”, a spus Uhrin la conferința de presă, conform GSP.

Ne așteaptă un meci foarte greu. Avem o revanșă de luat. Cred că acest meci este mai mult decât o finală. Dacă vom câștiga, putem spera la salvarea directă.” – Alexandru Răuță

Citește și:

A uluit Liga 1: ”Am luat cetățenia maghiară”

-->
Previous Ce proiect pregătește Burleanu
Next Răuță: „Nici nu știu cum îi cheamă..”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.