Dusan Uhrin i-a trasat soarta lui Montini: ”Asta trebuie să facă”


Mattia Montini a fost vedeta sezonului trecut pentru Dinamo. Atacantul italian a uimit pe toată lumea când a înscris un hat-trick contra celor de la Universitatea Craiova și a marcat nu mai puțin de 13 goluri în jumătate de an petrecut la Dinamo. Ca să-i recompenseze performanțele de la Dinamo, Eugen Neagoe chiar a luat decizia de a-l pune căpitan în primele cinci partide din campionatul actual, dar după ce a venit Dusan Uhrin atacantul a ieșit ușor, ușor din echipă.

Aseară el a fost rezervă neutilizată, Dusan Uhrin preferând să-l bage în ultimele minute pe Daniel Popa. Slavko Perovic este vârful pe care antrenorul ceh îl căuta de multă vreme și din păcate, regula U21 nu-l lasă pe ceh să-l folosească pe Montini în bandă, așa cum o făcea Mircea Rednic sezonul trecut. Astfel, Mattia nu este într-o situație prea bună în acest moment la Dinamo și mai mult ca sigur nu-și va prelungi contractul scadent în vară.

”Montini face parte din jucătorii care nu au avut noroc în acest sezon să înscrie goluri, a reușit să marcheze dar după a revenit după o accidentare nu prea bine, așa că el trebuie să aștepte șansa lui”, a declarat Dusan Uhrin.

Cu toate acestea, Mattia Montini se află printre golgheterii echipei. Are 3 goluri marcate în acest campionat, cu Voluntari, cu Chindia și cu Academica Clinceni în 15 meciuri jucate. În schimb, Slavko Perovic are tot 3 în Liga 1, în 7 partide.

Citește și:

Previous Ce riscă cu adevărat Dinamo până la finalul lui decembrie
Next Lista jucătorilor care pot pleca în iarnă de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *