Dusan Uhrin, foarte nervos: ”Nu e posibil”


Dusan Uhrin a fost extrem de supărat la finalul meciului după ce echipa sa a pierdut cu 4-1 la Severin contra Universității Craiova.

”Am făcut greșeli personale, am înscris un gol valabil la 0-0, nu a fost ofsaid, nu este normal ca de fiecare dată arbitrii să facă greșeli împotriva noastră. După asta Craiova a dat gol. Au fost foarte multe greșeli, e imposibil să joci așa. Nu e posibil să se întâmple asta în Liga 1!

Am făcut două mari greșeli și Craiova a înscris, asta este realitatea. Aceste situații se întâmplă la fiecare meci, iar acum au schimbat tot jocul. Noi nu suntem Real Madrid să jucăm contra tuturor, și a adversarilor și a arbitrilor.

A fost un meci bun pentru spectatori, dar nu bun pentru noi! Au înscris 4 goluri, iar eu le-am spus jucătorilor la pauză să facă totul să câștige, dar nu a fost bine pentru noi.

Nu vreau să vorbesc despre lucruri colaterale, bani, patron, eu vorbesc doar despre fotbal, asta este viața mea. Nu cred că a contat anunțul lui Negoiță, n-are nicio legătură. Noi am pierdut acest meci, dar nu numai din cauza greșelilor personale.

Am vorbit odată la telefon cu Negoiță. Nu l-am văzut niciodată.

Trebuie să ne concentrăm pe CFR, asta este viața. Dacă înscriam primul gol, era alt meci. Ce putem face acum? Arbitri pot face greșeli, dar nu chiar atât de multe”, a declarat Dusan Uhrin.

Citește și:

INCREDIBIL Pițurcă știa tactica lui Uhrin înainte de meci. Cine i-a spus

-->
Previous Ciobotariu explică eșecul de la Severin
Next Dan Nistor a luat foc: ”Sunt prea mari! Nemeritat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *